Fotbal: Bayern Munchen are din nou probleme

Campioana en-titre a Germaniei, Bayern Munchen, a încheiat la egalitate, 1-1 acasă, cu Borussia Monchengladbach în etapa a 15-a şi bavarezii sunt în continuare pe locul patru, în spatele unor formaţii creditate cu şanse mai puţine, informează AMOS News.

În etapa a 15-a din Bundesliga, Sergiu Radu şi Vlad Munteanu au fost titulari pentru Energie Cottbus, primul integralist iar al doilea folosit până în minutul 88, dar ei nu au reuşit să repete evoluţiile bune de până acum şi formaţia lor a pierdut acasă, 0-1 cu Hannover.

Deşi nu a avut meci de Liga Campionilor la mijlocul săptămânii, Bayern Munchen a reuşit cu greu un 1-1 acasă cu Borussia Monchengladbach şi formaţia lui Felix Magath este mai departe ca oricând de titlu.

În derbiul etapei, Werder Bremen a învins cu 3-1 pe Hertha Berlin, goluri marcat de Miroslav Klose, de două ori, şi Diego, din penalty, respectiv Josip Simunic.

ÃŽn celelalte meciuri, Arminia Bielefeld – Bayer Leverkusen 0-0, VFL Bochum – Hamburg SV 2-1 ÅŸi Borussia Dortmund – VFL Wolfsburg 2-1.

Adauga un comentariu

*