Captură de arme la Calafat

Captură impresionantă de componente de arme de contrabandă, în vama Calafat. Aproape o sută de ţevi de mitralieră şi peste 1600 de benzi de cartuşe au fost descoperite ieri, într-un TIR bulgăresc. Şoferul le-a declarat poliţiştilor, că nu ştia ce se află în camion.

Şoferul bulgar le-a arătat vameşilor acte în care scria că transportă cutii şi paleţi de lemn cu destinaţia Finlanda. La control însă, poliţiştii de frontieră au descoperit componente de arme, despre care şoferul susţine că nu ştia nimic. Până la clarificarea situaţiei, el a fost reţinut la sediul poliţiei de frontieră Calafat.

„Au fost descoperite în interiorul camionului ami multe piese de armament. 99 de Å£evi pentru mitraliere, 1650 de benzi pentru cartuÅŸe ÅŸi 1650 de cutii pentru cartuÅŸe” a declarat DănuÅ£ Rudăreanu, purtătorul de cuvânt al PoliÅ£iei de Frontieră Calafat.

Cazul a fost preluat de procurorii de la Crimă Organizată Craiova. Ei trebuie să stabilească dacă şoferul bulgar are vreo vină, dar şi cine se află în spatele transportului de arme.

Realitatea TV

Adauga un comentariu

*