Nicole Kidman- în fruntea celor mai bine plătite actriţe din lume

Actriţa australiancă este, conform listei anuale întocmite de Hollywood Reporter, cea mai bine plătită actriţă a Hollywoodului, relatează BBC.

Australianca în vârstă de 39 de ani are un onorariu de 17 mil. de dolari per film, adică aproximativ 8,7 mil. de lire sterline. Anul trecut, în fruntea clasamentului a fost Resse Witherspoon, al cărei onorariu este de 15 mil. de dolari per film şi care a ajuns în acest clasament pe locul secund.

Pe cel de-al treilea loc al clasamentului este Renee Zellweger având, de asemenea, un onorariu de 15 mil. dolari.

Pentru prima oară în ultimi cinci ani, actriţa Julia Roberts nu a intrat în clasament, întrucât anul acesta ea a pus cariera artistică pe locul secund, pentru a-şi creşte gemenii.

Nicole Kidman, care a câştigat un Oscar pentru rolul Virginiei Wolf în filmul „The Hours” nu a atins performanÅ£a Juliei Roberts, care a fost plătită cu suma de 20 de milioane de dolari pentru un rol.

Îngerii lui Charlie, Drew Barymore şi Cameron Diaz ocupă în acest clasament locul patru, respectiv cinci, ambele cu onorarii de 15 mil. de dolari pentru un rol.
Alte două actriţe care au câştigat Oscarul şi se află în topul întocmit de Hollywood Reporter sunt Halle Berry (cu 14 mil. dolari per film) şi actriţa Sud-Africană Charlize Theron (cu 10 mil. de dolari).

De nenumărate ori în topul clasamentelor pentru cea mai frumoasă sau sexi femeie din lume, Angelina Jolie, a ajuns pe locul opt, cu un salariu de 10 mil. de dolari, urmată de Kirsten Dunst cu 8-10 mil. dolari şi de Jenifer Aniston cu 8 mil. de dolari.

Amos News

Adauga un comentariu

*