Becali zice ca a platit mai mult pe Cristea decat apare in acte

Cum Steaua Bucureşti, campioana naţională en-titre, a avut o perioadă mai liberă la mijlocul acesti săptămâni, patronul Gigi Becali a profitat şi a ieşit din nou în prim plan afirmând, ca un autodenunţ, că a plătit mai mulţi bani decât suma oficială către FCM Bacău pentru aducerea atacantului Andrei Cristea, informează AMOS News citând site-ul www.gazetasporturilor.ro.

După ce Gigi Becali a afirmat în ultima perioadă că a avut trecere la arbitrul Sorin Corpodean cu ocazia unor meciuri disputate de formaţia sa dar şi că daca nu-l susţinea în campana pentru şefia FRF pe Mircea Sandu nu ar mai fi câştigat campionatul, a venit rândul ca patronul Stelei să facă anumite remarci şi transferurile făcute de echipa sa.

Într-o nouă ieşire publică ce seamănă foarte mult cu un autodenunţ, patronul Stelei a afirmat că a plătit mai mulţi bani lui Dumitru Sechelariu în contul aducerii atacantului Andrei Cristea de la formaţia acestuia, FCM Bacău.

Dacă în actele oficiale suma de transfer este de 450.000 de euro, Gigi Becali a afirmat că aducerea fotbalistului l-a costat circa 1.000.000 de euro, ceea ce înseamnă peste 550.000 de euro bani neînscrişi în actele de transfer, echivalentul unor bani negri.

Cu toate aceste autodenunţuri, patronul Stelei probabil va scăpa din nou cu o penalizare simbolică, precum suspendarea de 18 luni care s-a redus la una de 10 etape.

Steaua Bucureşti a achiziţionat şase jucători de la FCM Bacău, Adrian Pitu, Andrei Cristea, Dorin Goian, Eugen Baciu, Florin Lovin şi Cristian Ciocoiu.

Amos News

Adauga un comentariu

*