Voiculescu: „Băsescu nu a creat nimic în viaÅ£a lui”

„Traian Băsescu se joacă cu focul ÅŸi se joacă, din păcate, punând în pericol atât interesele românilor, cât ÅŸi statutul nostru de Å£ară europeană demnă ÅŸi serioasă, dar care are un preÅŸedinte nepriceput”, a comentat preÅŸedintele PC, Dan Voiculescu, luni, într-o conferinţă de presă, caracterizarea făcută ÅŸefului statului de ziarul International Herald Tribune.

„ÃŽnainte de a fi marinar, de a fi jucător, ÅŸi înainte de a fi preÅŸedintele neîncoronat al PD ÅŸi artizanul din umbră al aripii liberale conduse de Stolojan, este preÅŸedintele tuturor românilor. Åži s-a angajat într-o misiune grea ÅŸi un astfel de portret făcut de un astfel de ziar este un mare pericol pentru România”, a mai afirmat conservatorul.

Voiculescu l-a acuzat pe Băsescu că „învrăjbeÅŸte viaÅ£a politică”, iar prin intermediul comportamentului său, incompatibil cu funcÅ£ia pe care o deÅ£ine, pune în pericol interesele României.

Preşedintele PC l-a acuzat pe Băsescu de lipsa de pricepere şi diletantism.

„Omul ăsta nu a creat nimic în viaÅ£a lui. A călătorit pe banii statului, a cumpărat bilete de avion pe banii statului, a mers cu maÅŸina pe banii statului, a fost primarul Capitalei, nu a creat cu mâna lui, cu capul lui nimic”, a argumentat Voiculescu.

Liderul conservator l-a somat pe preÅŸedintele ţării să-ÅŸi intre în atribuÅ£iile constituÅ£ionale, să stea la Cotroceni ÅŸi să nu mai „învrăjbească lumea politică”.

Amos NEWS

Adauga un comentariu

*