Oseminte trimise prin poştă

O femeie din Drobeta Turnu Severin a primit prin poştă de la preotul paroh Jean G. din satul Dârvari, judeţul Ilfov, un colet de 9 kilograme în care se aflau osemintele unei persoane neidentificate, despre care presupune că ar fi tatăl ei. BOR ar putea da sancţiuni iar Poliţia din Ilfov s-a autosesizat pentru săvârşirea infracţiunii de neglijenţă în serviciu.

Preot din satul Dârvari, comuna Ciorogârla, judeţul Ilfov, expeditorul coletului a fost chemat să dea explicaţii la Comisia de disciplină a Arhiepiscopiei Bucureşti, întrucât reprezentanţii Bisericii Ortodoxe consideră că gestul său nu se înscrie în normele bisericeşti.

Părintele riscă să primească doar sancţiuni din partea BOR, dar Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov s-a sesizat din oficiu în cazul privind osemintele defunctului trimise prin poştă.

Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, se efectuează acum acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neglijenţă în serviciu, faţă de preotul paroh Jean G.

„La finalizarea cercetărilor în cauză se va propune o soluÅ£ie procedurală, a declarat Cristina GoliÅŸ, purtătorul de cuvânt al IJP Ilfov.

Amos NEWS

Adauga un comentariu

*