Bayer Leverkusen vrea victoria

La puţin timp după ce a ajuns în România pentru meciul din grupele Cupei UEFA dintre Dinamo Bucureşti şi Bayer Leverkusen, antrenorul echipei germane, Mickael Skibbe, a anunţat că deşi un egal ar fi mulţumitor, echipa sa vizează în primul rând victoria, informează AMOS News.

Etapa a patra a grupelor Cupei UEFA a adus în România, pentru un meci cu Dinamo, pe Bayer Leverkusen, formaţie germană care nu demult pierdea finala Ligii Campionilor la limită, 1-2, în faţa lui Real Madrid.

Din acea echipă au rămas însă puţini jucători, nume precum Lucio, Ze Roberto, Michael Ballack, Dimităr Berbatov sau Oliver Neuville părăsind între timp echipa.

Cu un singur punct în primele două etape, egal în deplasare cu FC Bruges, Bayer Leverkusen plănuieşte să obţină un punct în meciul de la Bucureşti şi trei puncte acasă cu Beşiktaş Istanbul în ultima etapă pentru a avea şanse importante la calificare, chiar şi de pe locul trei.

Cu toate acestea, Mickael Skibbe, antrenorul lui Bayer Leverkusen, a afirmat astăzi că echipa sa este bine pregătită şi a urmărit cu atenţie jocul lui Dinamo astfel că obiectivul principal pentru acest meci este victoria.

Skibbe a avut un răspuns ÅŸi pentru Vlad Munteanu, care afirma că Dinamo poate câştiga lejer partida cu Bayer, spunând că „până una alta, Vlad Munteanu a pierdut la Leverkusen cu 1-3 ÅŸi sper ca Dinamo să piardă cu acelaÅŸi scor”.

Skibbe deplânge absenţa lui Carsten Ramelow, un jucător de mare experienţa la mijlocul terenului, dar consideră că cei care vor intra pot obţine cele trei puncte în meciul cu Dinamo, o formaţie puternică şi cu evoluţii bune.

Amos News

Adauga un comentariu

*