Noaptea cuţitelor lungi la Constanţa

Un tânăr de 28 de ani din Constanţa a fost internat în Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa cu multiple plăgi înjunghiate după ce a fost atacat de mai multe persoane, transmite corespondentul AMOS News.

Potrivit subinspectorului Sarmizia Fetcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, duminică seară, în jurul orei 20.00, Florin Fătu a fost agresat pe strada Tunetului de către patru persoane, printre care şi o fată.
Å¢
Din cercetările preliminare a reieşit că rănile lui Fătu au fost provocate cu un cuţit de unul din agresori.

Un alt scandal a fost consemnat câteva ore mai târziu, în comuna constănţeană Tuzla. În jurul orei 3.00, o patrulă de ordine publică a solicitat intervenţia trupelor speciale ale DIAS pentru aplanarea unui conflict izbucnit pe Şoseaua Constanţei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa a precizat că opt persoane, dinte care două erau înarmate o bâtă şi o sabie, au agresat un tânăr de 26 de ani. Detaşamentul de Intervenţie, ajuns la faţa locului, a reuşit să-i dezarmeze pe agresori, confiscând o toporişcă, o bâtă, o sabie şi un cuţit din autoturismul unuia din agresori.

În urma incidentelor, doi tineri au ajuns la spital cu taumatisme craniene, dar nu au rămas internaţi. Toţi participanţii la scandal sunt acum cercetaţi de Poliţie pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Adauga un comentariu

*