CEC va reduce dobanzile la creditele de consum cu trei puncte procentuale

Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) va reduce, cu trei puncte procentuale, dobanzile la creditele de consum acordate pana la finele lunii ianuarie a anului viitor, se arata intr-un comunicat al institutiei financiare.

Astfel, dobanda la creditele Clasic – pentru bunuri de consum, si Turism s-a redus cu trei puncte procentuale, pana la 12% pe an. Creditele Ideal, pentru nevoi personale, au si ele dobanda redusa cu un procent variabil, cuprins intre 1,75% si 2,5%, in functie de suma imprumutata. Toate dobanzile sunt variabile si incep de la 9,5% pe an.

In aceeasi perioada, CEC a anulat comisionul de analiza si taxa de contraexpertiza, iar pentru creditul de nevoi personale Ideal Plus, comisionul de gestiune aplicabil lunar este 0%, pe intreaga perioada a promotiei.

CEC are un capital social de 149,7 milioane lei si active totale de peste 6,2 miliarde lei. Banca dispune de o retea de 1.391 unitati, in mediul urban si rural.

In 2006, banca are ca obiectiv cresterea cotei de piata prin atragerea de noi clienti, persoane fizice si juridice, concomitent cu mentinerea clientelei actuale.

HotNews.ro

Adauga un comentariu

*