M-am saturat de voi!

Chiar ca nu-mi mai pasa! Pot sa ma dea in judecata Tariceanu cu tot Guvernul lui de incompetenti, hoti si impotenti, prefectul Berca si totata gasca de functionari abulici din juru-i, Romeo Stavarache si tot partidul lui gaunos si plin de crapaturi, Vasile Nistor cu toti pigmeii sai, eu tot voi spune ca pastrarea in functii a primarilor si viceprimarilor dovediti incompatibili este cea mai mare batjocura din istoria posdecembrista a Romaniei.

Huo, rusine sa va fie! O asemenea sfidare cinica a cetateanului, un asemenea mod de spala mortii politici in public, halul in care crucifica adevarul in cuiele intereselor strict personale – ei, bine, toate astea imi confirma justetea unui gand mai vechi: toata clasa conducatoare este un jeg nenoricit!

Toata, fara exceptie! Asa greata n-am mai trait niciodata si, de aceea, ma gandesc foarte serios sa o dau dracului de presa, de tara si sa plec unde vad cu ochii.

Sa car cu spatele, sa spal weceuri, sa sap santuri, orice, numai sa nu mai simt duhoarea de politician roman!

Si in timpul asta, noi ce facem, mai, oameni buni? Ii lasam sa-si verse laturile in capul nostru, le permitem sa-si scuipe flegmele pe credintele si sperantele noastre, pe viata noastra?

E treaba voastra, eu, unul, nu mai vreau sa girez, macar prin prezenta mea, existenta acestor scursuri.

A, sa nu uit: ziaristii bacauani, cel putin, ar trebui sa nu mai scrie 100 de ani despre cacaciosii care-si zic politicieni.

Sa-i oblige sa mearga in fata oamenilor si sa-i minta in fata. Poate se gaseste unul mai dracos si le trage un sut in cur, dupa cum preamerita!

Nelu BROSTEANU

Comentarii

  1. radu-buhusi a zis:

    bravo ma nene macar te ai racorit

Adauga un comentariu

*