Kylie Minogue revine pe scena pe 11 noiembrie

Cântareaţa australiana Kylie Minogue se întoarce pe scena pe 11 noiembrie, la Sydney, reluând turneul pe care a fost nevoita sa-l abandoneze anul trecut dupa ce a fost diagnosticata cu cancer mamar, transmite Reuters.

Kylie MinogueŞtirea a fost data publicitaţii de casa de înregistrari a cântareţei.

Kylie, în vârsta de 38 de ani, a anunÅ£at în mai 2005 ca are cancer ÅŸi la doua zile dupa anunÅ£ a suferit o operaÅ£ie la sân. Ea a anulat concertele pe care trebuia sa le susÅ£ina în cadrul turneului „Showgirl”.

În noiembrie 2005 a început şedinţele de radioterapie la Paris, unde locuieşte cu iubitul ei, actorul Olivier Martinez. Apoi, a mai urmat câteva şedinţe de chimioterapie pentru a distruge ultimele reminiscenţe ale cancerului. În ianuarie anul acesta a aflat ca a învins aceasta boala.

ÃŽn ultimele luni, fosta actriÅ£a de seriale TV transformata în star al muzicii pop a avut apariÅ£ii ocazionale în public, inclusiv un interviu în care a vorbit despre lupta ei cu boala ÅŸi o lansare de carte pentru copii, „The Showgirl Princess”, pentru care s-a inspirat din propria-i viaÅ£a.

Minogue a pozat şi pentru coperta ediţiei australiene a revistei de moda Vogue.

Un purtator de cuvânt al casei de discuri EMI a declarat ca turneul, rebotezat „Showgirl Homecoming Tour” o va aduce pe Minogue ÅŸi în Europa, cântareaÅ£a urmând sa susÅ£ina ÅŸase concerte la stadionul Wimbledon începând cu luna ianuarie.

Kylie Minogue este cunoscuta pentru hituri precum „The LocoMotion” sau „Spinning Around”. Single-ul „Can’t Get You out of My Head” a fost cel mai mare succes al carierei sale, ajungând pe locul întâi în topurile muzicale din mai mult de 40 de Å£ari, ÅŸi vânzându-se în peste ÅŸase milioane de copii în întreaga lume.

De asemenea, Minogue a câştigat un premiu Grammy în 2004 pentru piesa dance „Come Into My World”.

Adauga un comentariu

*