Cotidianul ABC: Real Madrid a câştigat printr-un autogol idiot al lui Nicoliţă

Real Madrid a învins, miercuri, cu 1-0 pe Steaua, printr-un autogol al lui Bănel Nicoliţă, iar prin această victorie, formaţia spaniolă se califică în optimile Ligii Campionilor, alături de Lyon, câştigătoare în faţa lui Dinamo Kiev, tot cu 1-0.

„Real Madrid a câştigat partida printr-un autogol idiot al lui Bănel Nicoliţă, care a anulat speranÅ£ele Stelei de calificare în optimile Ligii Campionilor. Vestea bună pentru Real este că poate pregăti cu calm ultimele două partide din grupă. Real Madrid a jucat ca ÅŸi cum ar fi fost în deplasare, iar cei 15.000 de fani români au făcut ca meciul să pară că se joacă la BucureÅŸti”, scrie cotidianul ABC.

Presa din Spania notează că Real nu a reuşit o primă repriză bună, în timp ce antrenorul Stelei a reuşit să-şi mobilizeze echipa înaintea importantei partide din Liga Campionilor.

„Steaua a jucat inteligent, reuÅŸind să ameninÅ£e de mai multe ori poarta lui Casillas. De cealaltă parte, Capello nu a reuÅŸit să se facă înÅ£eles de jucători. Real, care a trecut printr-o perioadă foarte bună în ultima vreme, nu a reuÅŸit să treacă de uriaÅŸii Goian ÅŸi Ghionea. Nimic nu mai era ca în partida dezastruoasă pentru Steaua, de la BucureÅŸti.

Golul lui Madrid a venit într-un mod absurd. Nicoliţă a vrut să trimită mingea propriului portar, dar a trimis-o în poarta goală. Imediat, Beckham ÅŸi Raul l-au consolat pe jucătorul Stelei”, mai notează cotidianul spaniol.

În finalul articolului, redactorii spanioli scriu că partida Stelei cu Real va fi foarte greu de uitat pentru echipa română.

Steaua a pierdut cu 0-1 partida de miercuri, cu Real Madrid, printr-un autogol al lui Nicoliţă, din minutul 71.

După patru etape din Grupa E a Ligii Campionilor, Olympique Lyon şi Real Madrid s-au calificat în optimile comeptiţiei, în timp ce Steaua şi Dinamo Kiev se luptă pentru un loc în 16-imile Cupei UEFA.

NewsIn

Adauga un comentariu

*