S-a furat steagul UE

Lucratorii postului de politie din comuna Casin au fost sesizati, in urma cu cateva zile, ca a fost furat steagul Uniunii Europene, care era amplasat la intrarea pe drumul comunal catre satul Curita, lucrare realizata printr-un proiect SAPARD.

Steagul disparut fusese arborat, alaturi de cel al Romaniei, inca din octombrie 2004, cand a fost finalizat drumul, iar Primaria Casin a amplasat acolo si un mare panou metalic, pe care scrie ca lucrarea s-a facut din fonduri europene.

In urma cercetarilor, politistii au constatat ca steagul a fost furat de Floroiu Dorin (36 de ani, din Curita), care fusese vazut umbland cu el prin sat. Hotului de steaguri nu i s-a putut face mare lucru, intrucat el era cunoscut ca suferind de afectiuni psihice.

Insa a fost recuperat drapelul, care a fost rearborat pe catargul sau, la intrarea pe drumul facut cu bani europeni.

Tot anul acesta a mai disparut inca un steag, de la Administratiei pietelor, bazarului si oborului Onesti, structura din cadrul Primariei Onesti, de unde s-a furat drapelul national al Romaniei.

Insa hotul de steguri de la Onesti n-a fost descoperit, iar drapelul a fost inlocuit cu unul nou.

Reprezentantii municipalitatii onestene considera ca sustragerea drapelului s-a facut cu intentia de a stirbi prestigiul administratiei locale.

Gheorghe LEU

Comentarii

  1. Nu-i nimic!Administratorul pietii,in schimb,a arborat steagul Romaniei la inaugurarea WC-ului public din piata centrala a onestiului.

Adauga un comentariu

*