Nicoleta Luciu, cerută în căsătorie

Una dintre cele mai frumoase femei din România şi fantezia a mii de bărbaţi se îndreaptă, uşor-uşor, spre altar. Astfel, se pare că Nicoleta Luciu a fost cerută în căsătorie de actualul ei iubit, Zsolt Csergo.

Nicoleta Luciu

Potrivit unor informaţii din anturajul celor doi, momentul nu a fost unul ca în telenovele, ci aşa cum îi stă bine unui om de afaceri, foarte „la obiect”. Propunerea a fost făcută în maşină, când cei doi se îndreptau spre casă după premiera filmului „Lacrimi de iubire”. În plus, se pare că nici tonul nu a fost unul grav, ci respectiva cerere a sunat mai mult ca o glumă.

Nicoleta LuciuCu toate acestea, Nicoleta a primit propunerea cu entuziasm şi încântare, motiv pentru care este de aşteptat ca, anul viitor, Luciu să îmbrace rochia de mireasă. Aceasta în caz că viitorii miri nu se grăbesc, la fiecare plecare peste hotare ei făcând obiectul unor zvonuri conform cărora ar urmă să se căsătorească.

În plus, luna viitoare ei vor merge la Las Vegas într-o vacanţă, pentru cumpărături, dar şi pentru a-şi vizita prietenii din SUA, şi nu este exclus să facă o supriză şi să se întoarcă cu verigheta pe deget, scrie X Magazin, ştiută fiind influenţa „oraşului păcatelor” asupra vedetelor autohtone sau de aiurea.

Antena 3

Adauga un comentariu

*