Stolojan cere demisia lui Tăriceanu

Aflat duminică în Bacău pentru a lansa platforma politică liberală întocmită împreună cu Valeriu Stoica, Theodor Stolojan a atacat, în repetate rânduri, prestaţia pe care Călin Popescu Tăriceanu o are la cârma Partidului Naţional Liberal şi a solicitat demisia acestuia atât din funcţia de premier cât şi din cea de preşedinte al PNL, informează corespondentul AMOS News.

Solicitarea lui Theodor Stolojan a venit în sprijinul acuzaţiilor aduse de Raluca Turcan la adresa actualului premier.

„Călin Popescu Tăriceanu a ştiut încă de vineri că nu a fost acceptată candidatura lui Varujan Vosganian pentru postul de comisar european. Cu toate acestea, i-a lăsat pe membrii partidului să dezbată pe această temă o zi întreagă în cadrul Delegaţiei Permanente. Este un gest inadmisibil pentru un premier, precum şi pentru un lider de partid”, a afirmat Raluca Turcan.

Stolojan: „Varujan Vosganian a fost sacrificat”

Theodor Stolojan a afirmat, dumincă, la Bacău, că premierul Tăriceanu a făcut o gravă eroare numindu-l pe Varujan Vosganian drept candidat al României pentru postul de comisar european, transmite corespondentul AMOS News.

“Sunt patru oameni care întruneau condiţiile cerute pentru postul de comisar European. Este vorba de Mihai Ungureanu, Anca Boangiu, Monica Macovei şi Leonard Orban. Avea de unde alege. Cu toate acestea, a preferat să îl sacrifice pe Varujan Vosganian. Este un bun politician, cu o bogată activitate internă, dar care este, din păcate, necunoscut pe plan european. Din păcate, toate aceste greşeli se repercurtează atât asupra imaginii ţării cât şi asupra credibilităţii PNL”, a mai declarat Theodor Stolojan.

Amos News

Adauga un comentariu

*