Conferinţă internaţională de semiotică în staţiunea Slănic Moldova

Peste o sută de cadre didactice universitare din Finlanda, Spania, Italia, Franţa, Taiwan, Polonia, SUA, Marea Britanie, Germania şi Republica Moldova participă, în acest sfârşit de săptămână la Conferinţa Internaţională a Asociaţiei Române de Studii Semiotice, informează corespondentul Amos News.

Organizat de Asociaţia Română de Studii Semiotice, împreună cu Facultatea de Litere a Universităţii din Bacău, evenimentul se desfăşoară în staţiunea băcăuană Slănic Moldova.

Printre invitaţii care participă la această manifestare se număra preşedintele Asociaţiei Internaţionale de studii Semiotice, prof. Erro Tarasti din Finlanda, vicepreşedintele aceluiasi for, prof. Hose Maria Paz Gago din Spania, academicianul Solomon Marcus, academicianul Alexandru Boboc, preşedintele Asociaţiei Române de Studii Semiotice, prof.univ.Traian D.Stănciulescu precum şi alţi cunoscuţi profesori.

Prof. univ. dr. Doina Cmeciu, decanul Facultăţii de Litere a Universităţii din Bacau, spune că evenimentul are loc într-o perioadă în care această instituţie de învăţământ superior aniversează 45 de ani de activitate.

„Tot cu acest prolej vom aniversa ÅŸi împlinirea unui an de la înfiinÅ£area AsociaÅ£iei Române de Studii Semiotice care îşi are sediul tot în Bacău”, mai precizează Doina Cmeciu.

Adauga un comentariu

*