Dan Voiculescu ÅŸi conturile lui CeauÅŸescu

Conturile lui Ceauşescu există şi pot fi descoperite foarte uşor! O spune liderul conservatorilor, Dan Voiculescu. Invitat miercuri la Realitatea Tv, în emisiunea 100%, Voiculescu a declarat că urma banilor fostului dictator, nu s-a pierdut.

„Au existat sume mici, 100, 200, 800 de mii care erau folosiÅ£i pentru deplasările în străinătate ale lui NicuÅŸor”, a declarat Dan Voiculescu.

„AceÅŸti bani poate au rămas la ofiÅ£erul care se ocupa de CeauÅŸescu”, a mai spus Voculescu.

Dan Voiculescu neagă orice legătură cu averea fostului dictator. Liderul conservator
spune că recomandarea comisiei canadiene de a-l aresta în acest caz este o speculaţie.

„Acei canadieni au trimis o notă în care au spus: arestaÅ£i-l pe Voiculescu.
-Acei canadieni nu au descoperit nimic, au vrut să continue contractul, iar în loc de bani urmau să primească o cotă din ceea ce găseau, dar canadienii nu au acceptat”, a mai precizat liderul conservator.

Dan Voiculescu a cerut desecretizarea arhivelor fostei întreprinderi de comerÅ£ exterior „Dunărea” ÅŸi formarea unei comisii de anchetă guvernamentală care elucideze misterul conturilor fostului dictator.

Dan Voiculescu s-a aflat în centrul celor mai multe controverse legate de conturile lui Ceauşescu.

În decembrie 1989, Voiculescu lucra la una dintre firmele prin care familia dictatorului gestiona o serie de fonduri din export. În presă au apărut în timp informaţii potrivit cărora fondurile respective ar fi provenit din afaceri ilicite, precum traficul de arme.

Dan Voiculescu a dat în judecată o serie de directori ai unor ziare care l-au acuzat că a beneficiat, după Revoluţie, în scop personal, de conturile ceauşiste şi securiste. În privinţa conturilor lui Ceauşescu s-au făcut câteva anchete oficiale, dar niciuna nu a fost dusă la bun sfârşit.

Realitatea TV

Adauga un comentariu

*