Radu Ştefan a crezut că este o glumă convocarea sa la naţională

Fotbalistul lui Dinamo, Radu Ştefan, care a fost chemat în premieră la echipa naţională, pentru partida cu Belarus, a crezut, iniţial, că este vorba despre o glumă, iar după ce i s-a confirmat oficial convocarea, nu a putut dormi toată noaptea din cauza emoţiilor.

„Când am auzit prima dată că voi fi chemat la naÅ£ională, am crezut că este o glumă. După ce mi s-a confirmat, n-am putut dormi toată noaptea. Chiar mi-a spus selecÅ£ionerul că am cearcăne ÅŸi i-am explicat care a fost situaÅ£ia. Sunt foarte fericit că fac parte din familia naÅ£ionalei ÅŸi sper ca acest moment să fie un nou început pentru mine”, a declarat Radu Åžtefan.

Fostul căpitan al echipei din Åžtefan cel Mare, Florentin Petre, s-a bucurat de convocarea lui Åžtefan ÅŸi l-a încurajat pe fostul său coleg. „Radu Åžtefan este un copil extraordinar. Eu îl cunosc de când s-a născut. M-am bucurat foarte mult când am aflat că a fost convocat la naÅ£ională. ÃŽi prevăd o carieră frumoasă ÅŸi cred că în viitor poate fi unul din liderii naÅ£ionalei”, a spus jucătorul lui Å¢SKA Sofia.

NewsIN

Adauga un comentariu

*