Andreea Marin, geloasă şi pe trecutul soţului

Cuplul cel mai mediatizat şi căutat din România ţine prima pagină a ziarelor de scandal cam în fiecare săptămână. Dacă nu este el, este ea. Sau invers. Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr. cu siguranţă nu duc lipsă de publicitate, deşi de cele mai multe ori se întâmplă să fie negativă. Zâna Suprizelor pare să se fi căsătorit cu nu cel mai rău rocker al scenei româneşti, ci mai degrabă cu cel mai rău rocker al vieţii private.

La anunţul căsătoriei lor s-a vorbit mult despre faptul că Andrea l-a răpit pe Ştefan de lângă femeia cu care avea un copil, iar despre el că va repeta experienţele trecute în care, spun gurile rele, îi plăcea să îşi impună cu forţa punctul de vedere. Între timp s-a dovedit că a lor căsnicie merge mai departe şi că, în plus, de fapt Andreea Marin este cea care ţine frâiele mariajului.

Oricum la problemele pe care le-a avut Andreea Marin săptămâna tecută când a fost acuzat de lipsă de respect pentru fani ÅŸi de făţărnicie, în căutate de publicitate, pe capul zânei a mai căzut o belea. Acum are un nou motiv să fie geloasă după ce s-a aflat că actualul său soÅ£ umbla acum ÅŸase ani după o altă prezenţă mediatică autohtonă – anume Adriana BahmuÅ£eanu.

andreea marinCum unele dintre vedetele de prin România nu se lăfăie toate în vile şi proprietăţi de zeci de hectare, probabilitatea ca două stauri să se întâlnească este foarte mare. Mai ales că Ştefan Bănică jr. locuia la etajul întâi al unui bloc. Aşa i-au picat ochii pe vecina de la şase, care nu era nimeni alta decât Adriana Bahmuţeanu, actuală Prigoană.

Cântăreţul a încercat să o cucerească cu ani în urmă, a dezvăluit chiar Adriana: „Dacă voiam să am o relaţie cu el, aş fi avut-o încă de acum şase ani. El mi-a făcut avansuri pe vremea când eram vecini”, declara soţia lui Silviu Prigoană.

Aceasta mai arăta pentru X Magazin că Ştefan o invita adesea pe vecină la o cafea sau să facă sport împreună, dar ea consideră că adevăratul motiv pentru care făcea acest lucru este că artistul dorea publicitate şi, totodată, să se răzbune pe iubita de atunci, de care tocmai se despărţise. Adriana spune că ar fi refuzat politicos avansurile Don Juan-ului mioritic.

Cu toate asigurările doamnei Prigoană că nimic nu s-a întâmplat între cei doi, după emisiunea cu pricina, sursele publicaţiei spun că vedeta TVR a făcut o criză de nervi în faţa lui Bănică, cu care s-a certat mai multe ore, şocată de cele ce a auzit. Iar cireaşa de pe tort pare să fie o altă informaţie din presă publiată în aceste zile.

Potrivit acesteia, în cadrul unui concert de la Sinaia, Ştefan s-a apropiat periculos de mult şi a avut momente de tandreţe cu una dintre membrele grupului său, o frumoasă blondă cu care s-a îmbrăţişat pe scenă.

Deşi Andreea Marin este recunoscută ca fiind extrem de geloasă şi posesivă, ea nu a sărit atunci să îşi apere soţul din simplul motiv că se afla la Bucureşti, unde făcea altora surprize, poate mai fericite decât cele ce i-au fost rezervate ei.

Adauga un comentariu

*