Scenariştii serialului ´Law & Order´ inspiraţi de Mel Gibson

ÃŽn timp ce Mel Gibson se află pe ultima sută de metri înainte de lansarea oficială a ultimei sale superproducÅ£ii „Apocalypto”, scenariÅŸtii seriei de televiziune „Law & Order” s-au gândit să-i facă o surpriză cineastului american pregătind un episod inspirat din ultimele probleme legale ale acestuia, informează Associated Press recepÅ£ionată de Rompres.

Păstrând obiceiul subiectelor inspirate din realitate, producătorii serialului „Law & Order” vor prezenta la 3 noiembrie un episod în care comedianul Chevy Chase va juca rolul unei celebrităţi care este oprită de o patrulă de poliÅ£ie pe o autostradă. După ce poliÅ£iÅŸtii descoperă că s-a urcat la volan sub influenÅ£a băuturilor alcoolice, personajul lui Chevy Chase se lansează într-o diatribă otrăvită la adresa evreilor.

Până aici nimic diferit de incidentul în care a fost implicat Mel Gibson în luna iulie, însă povestea din respectivul episod merge mai departe, personajul interpretat de Chevy Chase având pe cămaşă nişte urme de sânge aparţinând unei femei de origine israeliană.

Mel Gibson ÅŸi-a recunoscut vina pentru acuzaÅ£ia de conducere sub influenÅ£a băuturilor alcoolice ÅŸi se află sub supravegherea poliÅ£iei. Noul său film „Apocalypto”, a cărui acÅ£iune se desfăşoară în perioada Imperiului Maya ÅŸi este vorbit în întregime într-un dialect mayaÅŸ, va fi lansat în luna decembrie.

ROMPRES

Adauga un comentariu

*