Iasiul are prefect fost sef la RAFO

Noul prefect al judeÅ£ului IaÅŸi, Nicu Păduraru, a depus jurămantul ieri, în faÅ£a mai multor oficialităţi locale ÅŸi a ministrului de externe, Răzvan Ungureanu. Paduraru a detinut succesiv functii de conducere la RAFO Onesti, director general al SC „Connex” SA din Iasi si director de comert exterior al grupului de firme „Connex” Iasi.

Iasiul are prefect fost sef la RAFOPeste 300 de persoane au fost invitate, ieri la pranz, de crema liberalilor la Prefectura Iasi. Ministrul roman de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, l-a instalat in fotoliul de prefect ramas liber pe Nicusor Paduraru, fruntas liberal, plasat in fotoliu, ca si predecesorul sau, de baronul Relu Fenechiu.

„Unul din motivele principale pentru care am acceptat responsabilitatile unei asemenea functii este criteriul performantei. Singurul partid pe care il voi sluji de-acum inainte este Iasiul. Nu doresc sa plictisesc audienta cu discursul meu si cred cu tarie in ceea ce a spus Napoleon, cu mult inaintea mea: „Cel mai mare orator este succesul””, a precizat Nicusor Paduraru

Nicusor Paduraru (37 de ani), s-a nascut in localitatea bacauana Stefan cel Mare.

Este casatorit si are o fetita in varsta de 8 ani, Andra Elena. El s-a aflat in 2004 pe lista potentialilor prefecti ai filialei PNL Iasi.

Este absolvent al Facultatii de Tehnologia Constructiilor de Masini din anul1993, precum si al mai multor cursuri postuniversitare.

In prezent este doctorand al Universitatii Tehnice „Gh. Asachi” din Iasi, specializarea Inginerie tehnologica. Totodata, Paduraru este director general si administrator la SC ANIS Consulting SRL, firma de consultanta in management si afaceri.

Paduraru a detinut succesiv functii de conducere la RAFO Onesti, director general al SC „Connex” SA din Iasi si director de comert exterior al grupului de firme „Connex” Iasi.

Adauga un comentariu

*