Fotbal: Stângă out

Universitatea Craiova – OÅ£elul GalaÅ£i 0-2, în etapa a noua a Ligii I la fotbal, ÅŸi antrenorul oltenilor, Ovidiu Stângă, a fost demis, informează AMOS News. Nouă etape a rezistat Ovidiu Stângă la cârma Universităţii Craiova în Liga I, ÅŸi nici acelea complete dacă ne aducem aminte de perioada de pribegie a fostului jucător de la PSV Eindhoven, când Universitatea era lăsată pe mână lui Costică Åžtefănescu, Silvian Cristescu ÅŸi Nicolae Ungureanu.

Jucător de mare travaliu în postura de mijlocaş central, Stângă a profitat de faptul că Liga a doua a fost prea mică pentru Universitatea şi a reuşit promovarea fără mari probleme.

Cu toate acestea, Liga I s-a dovedit a fi până acum o pălărie prea mare pentru echipa fanion a Olteniei şi Stângă a cedat nervos în dese rânduri, remember momentele din meciul cu Dinamo, când fostul antrenor şi jucător de la Craiova l-a călcat pe faţă pe Mărgăritescu, şi de la finalul partide cu Poli Iaşi, de acum o săptămână, când Stângă îşi agresează elevul, pe Andrei Ionescu, căruia îi aplică un cap în figură.

Până la urmă, deşi ar fi vrut să continue cu Ovidiu Stângă, răbdarea patronului Adrian Mititelu a luat sfârşit şi s-a renunţat la serviciile tehnicianului, care ar putea fi înlocuit cu un antrenor străin, provenit pe filiera italian sau spaniolă.

Universitatea Craiova este în acest moment pe locul 16, şase puncte din nouă meciuri şi golaveraj 9-23, cu şanse importante să ajungă pe ultimul loc dacă FC Argeş învinge pe Dinamo iar FC Vaslui învinge pe Politehnica Iaşi.

În ultimele cinci partide, Universitatea a câştigat un singur punct şi a realizat un golaveraj de 5-18.

Adauga un comentariu

*