ONESTIUL IN DOLIU: Al 13-lea onestean a murit

O a 13-a persoană a decedat sâmbătă, la două zile de la tragicul accident de lângă Bârlad. Între timp, cortegiul funerar al celor 12 persoane care şi-au pierdut viaţa în cumplitul accident rutier petrecut joi dimineaţă lângă Bârlad a ajuns la Oneşti.

Al 13-lea decedat este Cornel Lacatus, in varsta de 51 de ani, care era in stare grava la Spitalul din Barlad.

La Oneşti, vor fi înmormântate 12 dintre victimele accidentului rutier produs joi la Bârlad. La slujba de înmormântare vor participa numeroase oficialităţi locale.

Trupurile neînsufleţite au fost aduse, sâmbătă, la Oneşti, unde sute de oameni au aprins mii de lumânări în piaţa centrală. Accidentul este considerat de autorităţi drept cel mai dramatic eveniment petrecut în judeţele Moldovei în acest an.

morti onesti accident

morti onesti accident

Potrivit poliţiştilor, tragicul accident s-a produs din vina şoferului de pe microbuz, care venea de la Oneşti şi nu a acordat prioritate la ieşirea de pe DN 11A, când a intrat pe DE 581. Şoferul microbuzului nu a apreciat corect distanţa şi a considerat că, până la apropierea autocarului, are timp să se încadreze pe Drumul European. A fost lovit din plin însă, în partea stângă, de către un autocar care venea din Republica Moldova şi circula regulamentar. Autocarul transporta 29 de persoane, plecate la muncă în Italia. Nicio persoană din autocar nu a fost rănită.

PoliÅ£iÅŸtii ÅŸi reprezentanÅ£ii Autorităţii Rutiere Române – Filiala Vaslui au precizat că microbuzul în care se aflau cele 17 persoane era destinat transportului de mărfuri ÅŸi nu era autorizat pentru transportul de persoane. Cei cinci răniÅ£i care au supravieÅ£uit accidentului stăteau pe o saltea, în partea din spate a microbuzului.

Foto:

http://www.onestionline.ro

http://www.drumsprerai.go.ro/

ARHIVA:

12 onesteni au murit intr-un accident langa Barlad

VIDEO: Tragedie la Barlad: 12 morti

Numele mortior si ranitilor in accidentul de la Barlad

Soferul autocarului: ´Am facut semne faza lunga-faza scurta, am franat, dar nu a luat in seama´

Cei 12 morti in accidentul de la Barlad au site pe net

Comentarii

  1. sunt de 10 ani in finlanda sunt si eu roman si am vazut tocmai acum acest caz cred ca vinovat este acel din republica moldova stiu ca si ei au o vina dar acel sofer trebuie sa va ganditi ca a omorat 13 suflete si nu a facut macar o zi de puscarie ce se intampla in romania de ce ati ramas asa inapoiati unde va sunt cei sapte ani de acasa ce se intampla cu oameni nostri unde e legea romaniei nu stiu eu nu va judec ca este un dumnezeu dar va zic un singur lucru in parlamentul nostru e ce mai mare mafie si la noi in romania totul e pana la bani
    daca ai bani supravetuiesti daca nu mori ca un caine vagabont

Adauga un comentariu

*