Teo îsi trimite avocatii la trustul MediaPro

Avocatii lui Teo Trandafir au solicitat o întâlnire cu reprezentantii Media Vision, firma ce produce emisiuna lui Teo, pentru a discuta conditiile în care contractul dintre cele doua parti se poate rezilia.

Maria Apostol, sefa departamentului PR din ProTV, a confirmat pentru NewsIn, ca vedeta de televiziune Teo Trandafir si-a trimis avocatii sa negocieze despartirea de trustul lui Adrian Sârbu.

Zvonuri legate de iminenta plecare a vedetei Pro TV au aparut în presa înca de la începutul saptamânii, dar pâna miercuri seara, niciuna dintre partile implicate nu a confirmat sau infirmat. Potrivit presei centrale, Teo Trandafir ar fi în negocieri cu trustul turcesc Dogan, cu Realitatea
Media, dar si cu Prima TV.

Sorin Enache, directorul general al companiei Realitatea Media a spus luni ca Teo nu este în negocieri cu trustul pe care îl conduce. Directorul de programe al Dogan Media, Radu Voicu, a declarat tot luni, pentru NewsIn ca, personal, nu negociaza cu vedeta Pro TV. Întrebat daca
exista altcineva în România care negociaza cu Teo Trandafir pentru trustul turcesc Dogan, Voicu a raspuns: “Nu comentez”.

Într-un interviu publicat miercuri în cotidianul “Libertatea”, Teo a spus ca primeste oferte în fiecare toamna, dar nu s-a hotarât sa paraseasca trustul condus de Adrian Sârbu. De asemenea, vedeta a spus ca sumele vehiculate pentru noul sau salariu, un milion de euro în primul an, prima de instalare 400.000 de euro plus 50.000 de euro salariu
lunar, “nu sunt fezabile” pentru o emisiune de o ora.

Realizatoarea a debutat în televiziune la postul Tele7abc, la initiativa conducatorului de atunci al postului, Mihai Tatulici, si si-a continuat cariera TV la Antena 1, înainte de a reveni în trustul Media Pro, unde mai lucrase la începutul anilor 1990.

Începând cu 2001, vedeta TV a prezentat la ProTV emisiuile Teo, Bilet de vacanta, 5 saptamâni în balon, Vine Teo, Teo si vedete cu sacu’, Teo si Andi.

NewsIn

Adauga un comentariu

*