Laptele şi cornul elevilor din Bacău, soase la licitaţie

La sediul Consiliului Judeţean Bacău a fost organizată în cursul zilei de miercuri, 30 august, licitaţia pentru desemnarea firmelor care vor asigura, din această toamnă, laptele şi cornul elevilor din judeţ în următorul an şcolar, informează corespondentul AMOS News.

Licitaţia s-a încheiat în linişte, în sensul că nici o firmă nu a depus contestaţie în urma aflării rezultatului. La sediul instituţiei, cei care vor asigura gustarea elevilor şi-au prezentat produsele, înainte de a încheia contractele.

Pentru podusele de panificaţie, la licitaţie s-au înscris 12 firme, iar cinci au fost declarate câştigătoare.

Prima Prim SRL Bacău va furniza cornul în zona ColoneÅŸti – Dealu Morii – Podu Turcului ÅŸi MoineÅŸti-ComăneÅŸti, SC Pambac SA, în municipiul Bacău ÅŸi comunele limitrofe, Åžtefel Product Bacău – în zona BuhuÅŸi, PanificaÅ£ie Grup SRL ComăneÅŸti, pentru zona OneÅŸti – Târgu Ocna – Slănic Moldova, ÅŸi Euronic Răcăciuni, în zona Răcăciuni – Sascut – Podu Turcului.

Pentru asigurarea laptelui s-a înscris o singură firmă, Dorna SA Vatra Dornei. Reprezentanţii furnizorilor s-au plâns că această afacere nu le aduce bani în buzunar, dar unii, în final, au recunoscut că speră totuşi în profit şi de aceea s-au înscris la licitaţie. Livrarea produselor către şcoli se va face fie o dată, fie de două ori pe săptămână.

Adauga un comentariu

*