30.000 de congelatoare

Politica manageriala catastrofala a „familiei” Stavarache, care a sufocat cu interesele de clan societatea de termoficare din municipiul Bacau, a adus CET-ul in sapa de lemn. Si, indiferent de declaratiile sforaitoare ale celor din administratia locala sau a conducerii societatii amintite, colosul care livreaza caldura si apa calda in urbea lui Bacovia este in pragul falimentului, ca sa nu spunem ca a intrat deja in „moarte clinica”.

Practic, consumatorii deserviti de CET Bacau sunt condamnati la o iarna cum n-au visat nici pe vremea „Raposatului”, impuscat tocmai pentru ca, printre altele, lasa lumea fara caldura, lumina sau apa calda!

Ca, dupa ce au infierat cu „manie proletara” nerealizarile guvernarii pesediste, actualii alesi au dus o politica antipopulara, nu mai este o noutate.

Dar aruncarea in frigul de tranzitie a 30.000 de apartamente intr-o iarna ce nu se anunta deloc usoara, asta deja seamana a exterminare in masa.

Poate un termen dur, dar realitatea omoara, a cata oara?, teoria si propaganda unora care, culmea!, viseaza la inca un mandat!

Fara carbune in depozite, CET se vede obligata sa treaca din nou pe gaz, asta in conditiile in care E.ON Gaz a mai taiat aprovizionarea colosului, fapt ce a dus la sistarea apei calde pe intreaga perioada a verii caniculare.

Prin urmare, dupa ce luni de zile bacauanul de rand s-a spalat cu canuta, la lighean, acum se anunta cazarea „de lux” in 30.000 de… congelatoare! Mai conteaza ca sunt confort 1 sporit sau confort 2?

Bogdan PAPADIE

Adauga un comentariu

*