Monica si Irinel Columbeanu au ajuns in presa canadiana

Cel mai mediatizat cuplu din România a ajuns şi peste Ocean. Şi nu în luna de miere, ci datorită presei canadiene, care a preluat povestea ieşită din comun a Monicăi Gabor şi Irinel Columbeanu.

monica gabor irinel columbeanuZiarul Calgary Sun a publicat, în ediţia sa din 28 iulie, „love-story-ul” dintre liceeanca din Bacău şi multimilionarul bucureştean, despre a căror relaţie scrie că „îi fascinează sau îi oripilează pe cei mai mulţi dintre români”.

Ziarul canadian redă cu fidelitate povestea de dragoste a celor doi, precum şi nunta acestora, amintind şi de gesturile lor de caritate – printre care şi donarea profitului obţinut la nuntă.

„Monica este cu un cap mai înaltă decât soţul său, şi era o anonimă până când l-a întâlnit pe Irinel. Acum, a devenit un adevărat punct de atracţie pentru mass-media”, scrie Calgary Sun.

După ce s-a căsătorit cu milionarul provenit din familia unui fost oficial comunist, Monica a declarat pentru publicaţia citată că is-a împlinit „un vis pe care nici măcar n-a îndrăznit să-l visez.

Viaţa era frumoasă înainte, dar acum este perfectă”.

Monica şi Irinel au ajutat un bătrân din Buzău

După ce au ajutat cu 9.000 de dolari o fetiţă din Constanţa, cei doi au sărit şi în ajutorul unui bătrân paralizat din Buzău, oferindu-i 30 de milioane de lei.

Libertatea scrie că familia Columbeanu l-a ajutat pe Gheorghe Hudunca, un electrician care trăieşte de 40 de ani doar din pensia de invaliditate, chiar Irinel fiind cel care l-a sunat pe bătrân pentru a-i da vestea cea bună.

Milionarul a fost sensibilizat de Monica, aceasta aflând din presă povestea dramatică a bătrânului.

Antena 3

Comentarii

  1. De ce va extaziati de gunoiae?

  2. bine tu moni! poate faci si ceva sa ramana valea uzului a bacaului! sau nu! :))

  3. daca e fericita cu irinel ce conteaza diferenta de varsta.dragostea la orice varsta exista va zic din propie experienta .bravo tie moni

  4. mie imi place de acest cuplu

  5. Am si io o rugaminte cum pot sa iau legatura cu Doamne Monica Columbeanu???Am o urgenta va rog sa ma ajutati sa imi dati o adresa de mail ceva…Va multumesc mult

Adauga un comentariu

*