Cea mai mare partida de poker pe dezbracate

Un agent de pariuri irlandez a anunţat, vineri, ca pe 19 august va organiza la Londra cel mai mare campionat de strip-poker, barbatul primind raspunsuri favorabile din partea amatorilor din mai multe ţari, transmite AFP.

Paddy Power, cunoscut pentru iniţiativele sale insolite, a anunţat în gluma acest campionat pe 1 aprilie. Vazând, însa, afluxul de raspunsuri favorabile primite, barbatul a decis sa puna în practica proiectul şi a închiriat Café Royal din Londra în vederea desfaşurarii acestui eveniment.

„Am primit raspunsuri din Irlanda, Marea Britanie, Brazilia, Australia, Germania, este un amestec bun de naÅ£ii”, a declarat un purtator de cuvânt al agentului de pariuri.

„Ideea este sa se înscrie în acest campionat cel puÅ£in o suta de barbaÅ£i ÅŸi o suta de femei, dar suntem siguri ca vor fi mai mulÅ£i amatori”, a adaugat acesta, precizând ca obiectivul evenimentului este sa fie înscris în Guiness Book.

Purtatorul de cuvânt a mai indicat ca jucatorii vor avea la dispoziţie un şerveţel pentru a-şi acoperi parţile intime, în cazul în care carţile nu vor fi de partea lor.

Câştigatorul va primi 10.000 de lire sterline (14.500 de euro).

Adauga un comentariu

*