Monica (fosta Gabor) Columbeanu devine presedinta de fundatie

Dupa ce au donat banii de la nunta unei fetite bolnave, sotii Columbeanu au hotarat sa infiinteze o fundatie caritabila prin care sa ajute, fara intermediari, copiii bolnavi si oamenii nevoiasi. Irinel Columbeanu a declarat ca se va ocupa de infiintarea organizatiei imediat dupa ce se vor intoarce din luna de miere. Monica va fi presedintele fundatiei „Columbeanu”.

Conform publicatiei Ziarul, doamna Columbeanu se va ocupa personal de studierea cazurilor si de strangerea de fonduri. Se pare ca sarcina nu-i va afecta tinerei cheful de munca, deoarece, dupa cum ne-a declarat Irinel Columbeanu, viitoarea mamica „are o sarcina usoara pentru ca este o fire atletica”.

MONICA GABOR COLUMBEANUSotii Columbeanu nu sunt deranjati de atentia care li se acorda. Luna lor de miere pe Litoralul Marii Negre s-a transformat intr-o adevarata baie de multime, proaspata familie fiind insotita la orice pas de alaiuri de turisti dornici sa-i fotografieze si sa le ureze casa de piatra.

Iri si Monica, a carei sarcina este de acum evidenta, sunt ridicati uneori de la masa ca sa faca fotografii cu familii intregi.

Bodyguarzii cuplului Columbeanu sunt insa din ce in ce mai speriati, pentru ca o simpla plimbare la cumparaturi se transforma in adevarate busculade.

+ SOTIA LUI IRINEL SE PREGATESTE SA DEVINA FEMEIE DE AFACERI

MONICA GABOR COLUMBEANU

MONICA GABOR COLUMBEANU

Adauga un comentariu

*