Scarlett Johansson a respins rolul principal în musicalul ce va fi realizat după filmul ´The Sound of Music´

DeÅŸi la început s-a arătat extraordinar de încântată de oferta de a juca rolul interpretat de Julie Andrews în hitul cinematografic ‘The Sound of Music’, Scarlett Johansson a sfârÅŸit prin a refuza această ofertă venită din partea Sir Andrew Lloyd Webber care va adapta povestea din film pentru un musical, informează joi IMDb.com consultată de Rompres.
Johansson, starul din ‘Lost In Translation’, a fost abordată de producătorul de spectacole musical pentru a interpreta rolul Mariei ÅŸi a acceptat pe loc, oferind în public, în faÅ£a unui restaurant o audiÅ£ie inopinată în care a reuÅŸit să-ÅŸi demonstreze talentele muzicale.

Totuşi ceva a făcut-o pe actriţa în vârstă de 21 de ani să refuze acest proiect. iar Lloyd Webber dă vina pe managerii lui Scarlett Johansson pentru această întoarcere la 90 de grade.
‘Am luat împreună prânzul într-o atmosferă foarte optimistă în restaurantul Hotelului Peninsula.

I-am făcut această propunere iar ea a fost atât de entuziasmată încât a început să cânte de faţă cu toată lumea, ceea ce a fost fantastic pentru că are o voce cu adevărat minunată. Am întrebat-o dacă vrea să joace în ‘Sound of Music’ ÅŸi a acceptat pe loc.

Dar apoi a devenit din ce în ce mai rece faţă de acest proiect ÅŸi se vedea că managerii săi nu o încurajează deloc. A devenit clar că nu mai vrea rolul atunci când pretenÅ£iile ei financiare au devenit ridicol de mari’, a povestit Sir Andrew Lloyd Webber.

De cealaltă parte, staful actriţei a negat că ar fi fost vorba de nişte pretenţii financiare exagerate, susţinând că acestea erau normale pentru o actriţă de statura lui Scarlett Johansson, dar că proiectul a căzut oricum pentru că actriţa avea în aceaşi perioadă un alt contract încheiat pentru un film.

ÃŽntre timp căutările pentru o nouă Maria continuă pe teritoriul Marii Britanii unde au fost transformate într-un ‘reality TV show’, protagonista urmând să fie aleasă dintr-un mare număr de actriÅ£e debutante ÅŸi dornice de afirmare.

ROMPRESS

Adauga un comentariu

*