Monica Gabor s-a maritat si asteapta un copil

nunta monica gabor columbeanu poza fotoMonica Gabor a devenit doamna Columbeanu. După cununia civilă, care a avut loc chiar în faţa vilei de la Izvorani, mirii şi nuntaşii au fost duşi, cu vaporul şi şalupele, la Mănăstirea Snagov. Emoţiile celor doi miri, Monica şi Irinel, au fost foarte mari.

Conform Antena 3, miresei i s-a făcut rău în biserică – posibil de la căldură – dar ÅŸi-a revenit. NuntaÅŸii au aÅŸteptat venirea mirilor ca-n filmele americane – pe pajiÅŸte, pe malul lacului.

In timpul transmisiunii in direct de sambat noaptea la B1 Tv s-a anuntat faptul ca Monica este insarcinata si acesta ar fi fost motivul pentru care i s-ar fi facut rau in timpul ceremoniei din biserica.

nunta monica gabor columbeanu poza foto Cununia civilă a început cu o jumătate de oră mai târziu decât fusese anunţată. Momentul semnării actelor şi sărutul mirilor au fost aplaudate la scenă deschisă.

A urmat cununia religioasă – alaiul s-a urcat pe vapor ÅŸi pe câteva ambarcaÅ£iuni mai mici ÅŸi a pornit spre biserica de pe insula Snagov.

Naşii le-au pregătit drept cadou o parte din programul artistic al petrecerii. Au cantat Horia Brenciu, Direcţia 5, DJ Project şi nu numai.

Monica şi Irinel Columbeanu au fost cununaţi de un sobor de preoţi, condus de Varahim Bănăţeanu.

Alaiul s-a îmbarcat din nou, după terminarea ceremoniei şi a pornit înapoi spre vila din Izvorani, unde la ora 21 a început petrecerea de nuntă.

Banii strânşi vor fi daţi sinistraţilor din comuna suceveană Arbore, loviţi de inundaţii acum o lună.

Din partea familiei miresei, la nunta a participat doar mama Monicai Gabor. Tatal si sora mai mica, Ramona, au lipsit

Sezonul nunţilor

Sezonul nunţilor a culminat sambata cu un record de căsătorii.

Numai la primăria sectorului doi au fost oficiate 84 de cununii. Tinerii însurăţei au suportat cu stoicism căldura şi aglomeraţia. Graba lor a fost perfect justificată.

De luni, intrăm în postul Sfintei Marii, iar până pe 15 august nu se pot oficia căsătorii în biserică.

Autorităţile locale au fost nevoite să suplimenteze numărul de săli pentru cei care au spus DA în faţa ofiţerului de stare civilă. Cu toate acestea se va lucra intens până în noapte.

Nu numai oamenii obişnuiţi au trecut pe la primărie, ci şi câteva vedete.

Printre cei care au ajuns în faţa odiţerului stării civile s-au aflat Monica Gabor şi Irinel Columbeanu, precum şi Liana Stanciu şi Mihail Georgescu, solistul trupei Bere Gratis.

nunta monica gabor columbeanu poza foto

Adauga un comentariu

*