Soţul uneia din bătrânele eliberate va fi arestat

Judecătoria Huşi a emis astăzi mandat de reţinere pentru Toader Macarie, soţul Ecaterinei Macarie, una din cele două bătrâne eliberate ieri prin decret prezidenţial. Ca şi cele două femei, bătrânul de 69 de ani a primit o amendă de 600 de lei pentru tulburare de posesie, pe care n-a achitat-o. Ca urmare, judecătorii au transformat amenda penală în zile de detenţie.

După ce mandatul emis de magistraţi va ajunge la Poliţia din comuna Vetrişoaia, bătrânul va fi reţinut şi dus apoi la Penitenciarul din Vaslui. Deşi amenda a fost achitată chiar astăzi de nişte rude, conform legii, dacă mandatul a fost deja eliberat, nu se mai poate anula. În acest fel, bătrânul va avea aceeaşi soartă ca soţia lui şi va trebui să stea după gratii.

Avocatul său va depune o contestaţie pentru a cere anularea mandatului, având în vedere că amenda a fost achitată ulterior. Bătrânul spune că nu a avut bani să achite amenda, pentru că are doar un milion de lei vechi pensie. Magistraţii vor elibera mandat de reţinere şi pe numele fiului său, în vârstă de 35 de ani.

Realitatea TV

Comentarii

  1. Justitia romana-o caruta de prosti….oarew chiar s-a rasturnat carura in tara asta???????

  2. Ce sa mai zic, cred ca doar in Romania se poate asa ceva, ca pentru o amenda de 600 lei sa iti aresteze toata familia, pentru cei care fac fraude de mii de euro nu li se intampla nimic sau chiar daca ii condamna ii elibereaza imediat ca se dau bolnavi si nu pot suporta detentia. Sau a vrut sa arate europei ca justitia nu doarme si este coracta, legea este egala pentru toti. ha,ha,ha. RUSINE!

Adauga un comentariu

*