Cu Gloria, fara vlaga: FCM Bacau – Gloria Buzau: 0-2

Dupa retrogradarea in cel de-al doilea esalon, ‘taurii’ se prezinta ca o echipa in plina perioada de restucturare, fapt aratat si contra buzoienilor.

Daca in Divizia A, Cristi Popovici a fost de cele mai multe ori fidel sistemului cu un singur varf, in partida cu Gloria a ales sa foloseasca clasicul 4-4-2 in ambele reprize.

Fara vlaga si usor apatici, poate si din cauza caldurii toride, galben-albastrii au fost usor contracarati de o echipa cu o experienta si omogenitate net superioare. Astfel, echipa gazda nu a reusit sa isi treaca in cont decat doua ocazii clare de gol pe toata durata partidei, cate una in fiecare repriza.

Astfel, in primul mitan, Marian Tanasa nu a reusit sa trimita mingea in plasa din sase metri, dupa o centrare excelenta a lui Marius Dobos, iar in cel de-al doilea, Ionut Matei a fost aproape de a-l pacali pe goal-keeper, dupa ce mingea respinsa gresit de un aparator l-a lovit in plin.

Punctele buzoienilor au fost marcate in minutul 43 al primei reprize prin Nica, a carui executie la vinclu l-a transformat pe Ciprian Manea in victima sigura si in minutul 37 al celei de-a doua, prin Kramer, care a inscris cu un sut in coltul lung, din apropierea punctului cu var.

FCM Bacau: Manea – Doltea, Geaman, Mardare, Isac – Dobos, Trofin, Vranceanu, Gheorghiu – Neagu, Tanasa. (prima repriza)
Manea – Taban, Bojescu, Isac, Dobarceanu – Banu, Cojocaru, Mavriche, Marin – Matei, Liutec. (a doua repriza). Au mai jucat: Botezatu, Boghian, Muntianu

‘Tase’, printre ‘evidentiat’

Atacantul Marian Tanasa s-a numarat printre cei mai criticati jucatori bacauani pe toata durata primei reprize, executiile sale facandu-l pe antrenorul Cristi Popovici sa il certe in repetate randuri.”Daca nici inapoi nu vii si nici in fata portii nu faci nimic, atunci ce mai cauti in teren”, au fost unele din cuvintele tehnicianului la adresa ‘varfului’ echipei sale.

Adauga un comentariu

*