Basescu ramane in top

Presedintele Traian Basescu se mentine în topul încrederii electoratului, inregistrand 53 la suta aprecieri favorabile, potrivit unui sondaj realizat de INSOMAR în perioada 1-5 iulie si dat duminica publicitatii.

Astfel, 16% dintre cei intervievati au declarat cã au foarte multã încredere in seful statului si 37% destul de multã, in timp ce 27% au declarat ca au destul de putina incredere, iar 16% foarte putina.

Pe locul doi în privinta încrederii romanilor în personalitatile politice se afla deputatul liberal Mona Musca, cu 44 de procente aprecieri pozitive, iar pe locul al treilea se afla consilierul prezidential Theodor Stolojan.

Pe locul al 4-lea se situeaza Gigi Becali, iar primul reprezentant al actualei opozitii, din punctul de vedere al increderii, este Corneliu Vadim Tudor, cu 24 la suta optiuni favorabile.

Mircea Geoana se situeaza abia pe locul 6, doar 21 la suta dintre cei intervievati avand foarte multa si respectiv multa incredere in liderul PSD.

Sondajul a fost realizat de Insomar, la comanda postului Realitatea TV, pe un esantion reprezentativ de 1.134 de persoane.

Adauga un comentariu

*