Trei jucatori spre Vaslui

Dupa plecarea lui Codreanu la UTA Arad, Gheorghiu, Dobos si Tanasa se indreapta spre fosta echipa a lui Adrian Porumboiu.

Cei trei fotbalisti tineri ai Bacaului au fost doriti in aceasta vara si de Ceahlaul Piatra Neamt. Gheorghe Stefan nu a fost insa de acord cu conditiile de transfer propuse de Dumitru Sechelariu. “Nu pot sa dau ataatia bani pe acesti jucatori. Nu zic ca nu sunt buni, insa nu merita 500.000 de euro caat mi s-a cerut”, a spus Pinalti.

Astfel, viitoarea destinatie a lui Marian Tanasa, Adrian Gheorghiu si Marius Dobos ar putea fi gruparea din Vaslui, care a ramas aproape fara jucatori dupa plecarile lui Mircea Rednic si Ioan Sdrobis. Gigi Multescu, noul tehnician al “galben-verzilor”, s-a aratat interesat de achizitionarea celor trei fotbalisti si a declarat ca va demara tratativele cu clubul bacauan in urmatoarele zile.

Nu mai vine nimeni

Chiar daca Bacaul ii va ceda si pe cei trei fotbalisti, clubul din urbea noastra nu va mai face nici un transfer in aceasta vara, politica ramaanaand aceeasi din ultimii ani – promovarea valorilor din propria pepiniera. In acest moment, nu a fost stabilit nici un buget clar si nici un alt obiectiv decaat mentinerea in divizia secunda.

Desi FCM Bacau si Primaria au batut palma in vederea unei viitoare colaborari, nu se poate spune nimic concret paana la finalizarea actelor, care va mai dura paana cel putin la inceputul returului.

Astfel, in turul sezonului viitor, bacauanii va trebui sa se bazeze pe aceiasi fotbalisti, minus caativa, pentru a incerca sa ocupe o pozitie caat mai buna in clasament, si, poate, sa atace promovarea in cea de-a doua parte a campionatului.

Adi Enasoaie

Adauga un comentariu

*