Nadia Comăneci a născut un băieţel

nadia comaneciNadia Comăneci a devenit mămică pentru prima dată în viaţă. Potrivit International Gymnast Magasine, fosta campioană olimpică a născut un băieţel. Micuţul a venit pe lume prin cezariană, ieri dimineaţă, la un spital din Oklahoma City, Statele Unite.

Nadia Comăneci, în vârstă de 44 de ani, a născut cu trei săptămâni mai devreme. Atât ea, cât şi bebeluşul se simt foarte bine. International Gymnast Magayine scrie că micuţul cântăreşte peste două kilograme, este perfect sănătos şi se numeşte Dylan Paul.

Soţul Nadiei, fostul campion olimpic, Bart Conner, acum în vârstă de 48 de ani, a declarat că este încântat peste măsură. El a explicat că numele băieţelului a fost ales de la cântăreţul său preferat, Bob Dylan şi de la fostul său antrenor, Paul Ziert.

Naşii copilului sunt Ziert şi Anastasia Soare, una dintre cele mai de succes femei de afaceri de origine română din Statele Unite. Nadia Comăneci a fost prima gimnastă din lume care a obţinut nota maximă, 10, la o competiţie internaţională.

Comentarii

  1. Onesteni, felicitati-o pe Nadia ! Comentati acest anunt. Ea v-a dus numele orasului vostru in toata lumea , acum aratati-i bucuria voastra.
    NADIA SI BART , SA VA TRAIASCA MICUTUL PAUL DYLAN SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII !

Adauga un comentariu

*