Marian Iancu a fost pus în libertate

Omul de afaceri Marian Iancu este liber de la miezul nopţii de sâmbătă, după ce judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au decis să menţină decizia Tribunalului Bucureşti care respinsese cerea procurorilor de prelungire a mandatului de arestare.

Marian Iancu va fi cercetat în stare de libertate în dosarul RAFO-Carom unde, alături de Ovidiu Tender, este acuzat că a prejudiciat statul român cu 2.700 de miliarde de lei vechi.

Iancu a părăsit arestul Direcţiei de cercetări penale pentru a treia oară, exact când a expirat ultimul mandat de arestare preventivă emis pe numele său pentru 19 zile. În 12 luni Iancu a efectuat 161 de zile de arest preventiv.

Marian Iancu: „S-a făcut dreptate. Nu am alte comentarii. ÃŽntotdeauna am spus că am încredere în justiÅ£ie, deÅŸi au fost momente când puteam să-mi pierd încrederea în justiÅ£ie. Nu sunt vinovat. Sunt două mici confuzii pe care le fac cei din Parchet ÅŸi care nasc, uitaÅ£i, mari evenimente, cel puÅ£in pentru min. (…)Sper să nu se mai repete. Sper să înÅ£eleagă ÅŸi cei care mă anchetează că sunt nevinovat”.

Adauga un comentariu

*