Cu stangul in dreptul (de autor)

In sfarsit politistii au pus mana pe calculatoare. Ca sa le confiste!

Trebuie sa fumezi in draci ciuperci nebune ca sa-ti poti imagina un pluton de mascati cu pistoale si bulane luand cu asalt camerele pustanilor de 10-12 ani pentru a le confisca calculatoarele. Ai dreak copchii, ar fi fost in stare sa-i impuste pe mascati cu puscoacele din Counter Strike, sau, mai rau, sa-i calce cu SUV-urile din Vice City. Ori sa trimita legiunile guvernatorului din Cesar III peste barbarii care le asediau fortul.

Asa ca, ce-au zis baietii: ne inarmam pana in dinti, punem cagula pe fata sa nu ne arate dupa aia cu destu pentru faptele astea eroice, si ii arestam pe hotii si banditii astia, ‘tu-le muma lor de derbedei ca din cauza lor nu poate prospera Romania!

Din cauza copiilor de scoala generala, Romania se zbate in saracie; din cauza lor, economia este la genunchiul broastei; ei sunt de vina ca UE e pe cale sa ne amane; ei sunt singurii vinovati ca avem o clasa politica de rahat, incapabila sa-si tina promisiunile si sa guverneze!

Pustanii astia, cu computerele lor si cu jocurile din retea, cu muzica si cu filmele lor sunt de vina pentru licitatiile trucate castigate de oamenii politici, pentru comisioanele grase incasate, pentru ministrii de finante care manipuleaza Bursa fara sa pateasca nimic; pentru casele cumparate la preturi de rusine din fondul locativ al statului; pentru traseismul politic…

E absolut induiosator ca politia a rezolvat toate problemele din tara si se ocupa acum de combaterea pirateriei.
Partea mai proasta este ca baietii astia cu masti pe figura par sa nu deosebeasca softul piratat de cel open-source; par sa nu stie ca, in mod surprinzator, exista muzica si filme fara drepturi de autor sau carora le-a expirat copyrightul si apartin domeniului public.

Pentru mascati ceea ce conteaza e ca ai un computer in retea. Din acest moment pentru ei esti vinovat.

Razvan BIBIRE

Adauga un comentariu

*