Clubul Moldavia Bikers suna adunarea

Clubul Moldavia Bikers suna adunareaA venit caldura si „motoarele” incep sa duduie. Incepe sa sune tot mai des si telefonul lui Sorin Petrescu, seful Clubului ‘Moldavia Bikers’. Principala preocupare este organizarea editiei 2006 a Festivalului Motor’s Biker Party, care va avea loc intre 9 si 11 iunie pe Insula de Agrement.

„Ca in fiecare an, avem sprijinul Primarie Bacau, indiferent de culoarea politica. De asemenea, sponsorii sunt numerosi si… generosi: Pepsi, Ursus, Euromedia, Vegastel, Cybernet Auto Center, hotelurile Decebal si Bistrita, Board Media, Unic General Constructor, Elco, Rombet. Le multumim si pe aceasta cale.”, a declarat Sorin Petrescu.

Programul festivalului va fi unul pe placul motociclistilor, dar si pe cel al iubitorilor de muzica buna si distractie pe masura. Vineri, 9 iunie, vor concerta Desperado si Mike Godoroja&Blues Spirit.

Ziua de sambata, 10 iunie, va debuta cu defilarea cluburilor moto invitate la festival pe un traseu de 14 kilometri in municipiu. Este prevazuta o oprire in fata Prefecturii, unde va fi un spectacol de cascadorie sustinut de doi invitati speciali din Ungaria. Dupa concursurile specifice lumii moto si suprizele organizatorilor, vor urma concertele Black Beers si Compact. Seara se va incheia cu un foc de artificii.

Biletul de intrare pe Insula de Agrement va costa 100.000 de lei pe zi. „Pentru motociclisti, cel mai interesant va fi concursul de bricolaj, in care vor concura motocicletele standard modificate dupa o conceptie noua, in functie de spiritul celui care modeleaza”, a dezvaluit Sorin Petrescu un punct de interes din festival.

Anul trecut, in Bacau au venit 600 de motociclisti din toata tara, dar si din strainatate, anul acesta asteptarile fiind si mai mari. Si pentru ca se anunta un eveniment de clasa, bisamptamanalul ‘Observato’ a acceptat sa fie partener media al festivalului. Ne vedem la Insula!

Miercuri, 31 mai, la ora 19.00, toti posesorii de „scule mergatoare pe doua roti, dar neaparat cu motor” sunt asteptati la Cafeneaua ArtCafe, de la Tic-Tac pentru a pune la punct participarea bacauana la festival. De asemenea, se va discuta participarea motociclistilor la Festivalul Arlekin, ei fiind invitati sa defileze prin Bacau sambata, 3 iunie. Radu Petrescu isi pune la dispozitie numarul de telefon pentru toti cei care doresc mai multe informatii: 0744.615.314.

Comentarii

  1. vlad ivancu a zis:

    sunt din roman si as vrea sa stiu la cat va fi pe centru oprirea unde se vor face „scamatorii” va rog deasemenea daca imi puteti spune tot programul de sambata cu orele ka vreau sa fac niste poze pentru o revista ….. va multumesc

Adauga un comentariu

*