Voltaj vine în Bacău

Vineri, 26 mai, Calin Goia impreuna cu formatia Voltaj sustine un concert la Audi Top din Bacau. Incepand din 12 mai 2006, Golden Brau Music a lansat seria de concerte Voltaj in cluburile din Bucuresti si din tara.

Pana acum formatia a fost prezenta în Timisoara (12 mai), Craiova (13 mai), Cluj (20 mai) si Bucuresti (25 mai).

Golden Brau Music este platforma program prin care marca se va implica in muzica romaneasca in urmatorii ani. Golden Brau Music isi propune sa aduca mai aproape de fani muzica buna, sa le ofere acestora experienta concertelor live si ocazia de a intalni trupa preferata.

Concertele sustinute de Voltaj in cluburile din tara se inscriu in programului Golden Brau Music. „Pentru noi cel mai important lucru este sa fim aproape de fanii nostri iar Golden Brau Music ne ofera aceasta ocazie. Suntem foarte bucurosi sa facem acest turneu in cluburi” a declarat Calin Goia, solistul trupei Voltaj.

Asocierea Golden Brau cu Voltaj nu este intamplatoare, ci se bazeaza pe caracteristici comune: „Muzica Voltaj este tanara si dinamica, si marca Golden Brau este la fel. Mai mult decat atat, Voltaj, ca si Golden Brau, se adreseaza unei mari categorii de public” arata Marius Melesteu, Director Comercial, BRAU UNION Romania.”

Participantii la concertele Golden Brau Music vor avea ocazia sa asculte hit-urile Voltaj dar si sa castige tricouri, CD-uri si afise semnate de membrii trupei. Turneul in cluburi se va desfasura pe parcursul lunii mai dar evenimentele Golden Brau Music impreuna cu Voltaj vor contiua pe parcursul anului 2006.

Seria de evenimente muzicale Golden Brau Music a fost deschisa de concertele organizate la Costinesti cu ocazia week-end-ului prelungit de 1 mai. De-a lungul celor trei nopti au concertat Voltaj, Iris, Directia 5, Cassa Loco, Bere Gratis, Blondy, Millenium, Pacha Man si Fara Zahar. Concertul sustinut de Voltaj duminica seara a batut recordul de audienta.

Pe parcursul celor 8 ani, de cand si-a schimbat stilul muzical si imaginea, formatia Voltaj a castigat numeroase premii ale industriei muzicale romanesti printre care de 2 ori premiul MTV pentru „Cel mai bun grup”, premiul industriei muzicale romanesti pentru „Cel mai bun grup”, premii pentru cel mai bun single, cel mai bun album, cea mai ascultata melodie, etc. Componenta Voltaj este Calin Goia – vocal, Gabi Constantin – chitara, Vali Ionescu – bass, Oliver Sterian – baterie si Bobby Stoica – clape. Informatii suplimentare despre trupa puteti gasi pe www.voltaj.ro.

Comentarii

  1. thunder a zis:

    si au gasit si ei locatie „auditop” pai daca vin ei si mai intra 50 de oameni e bine

  2. AlexBC a zis:

    N-avem o discoteca in orasu’ asta…

Adauga un comentariu

*