Sanatate, domn presedinte!

Draga domnule presedinte al Romaniei, Traian Basescu, pe aceasta cale va transmit cele mai calduroase urari de sanatate, insanatosire grabnica si succese in importanta misiune de a conduce tara noastra spre prosperitate, liniste si integrare deplina in marea familie a Uniunii Europene.

De asemenea, vreau sa imi fac public autocritica pentru ca sunt dintre cei care, cu mascarile scrise prin ziare, v-au impiedicat sa mergeti la doctor mai din timp, pentru a evita situatia jenanta in care ati fost.

Din pacate, nu va pot promite ca ma voi cuminti, insa va dau un sfat pe care-l stiu de la bunica mea dinspre mama, Dumnezeu s-o ierte!, si anume sa nu le mai puneti pe toate la inima, sa le mai puneti si la… spate.

Dar nu prea aproape de zona operata, ca sa nu iasa vreo complicatie si sa sara-n sus de bucurie medicii romani pe care i-ati ignorat.

Ca microbist, imi pare tare rau ca nu veti mai merge la meci pe stadion, iar ca mine gandeste (sunt sigur) si domnul Gigi Becali.

Cred ca doctorii austrieci v-au dat si regim, asa ca nici spritul nu mai intra in discutie, iar domnul Gigi va avea inca un motiv de tristete.

Dar asta-i viata! Va raman alte lucruri. De exemplu, impreuna cu un alt bolnav celebru, domnul Stolojan (cu care puteti face schimb de ceaiuri), sa il bagati in boale pe Tariceanu, ca prea-i drept si fudul – ceea ce inseamna ca nu-l doare spatele. In incheiere, imi exprim speranta ca veti reveni repede la forma care v-a consacrat deoarece fara hahaitul dumneavoastra jurnalele de stiri n-au niciun fason.

Sa va vindecati bine!

P.S.: Stiu ca nu-i frumos, da’ ca intre noi, baietii, va intreb: cum sunt asistentele lor, mai blonde ca ale noastre?

Nelu BROSTEANU

Adauga un comentariu

*