Corabia nebunilor la Teatrul Bacovia

teatrul bacovia din bacauScandalul iscat la Teatrul Municipal Bacovia intre directori si actori pare fara sfarsit. In timp ce actorii continua sa fie nemultumiti, Adrian Gazdaru lupta sa obtina referatul inaintat de colegii sai catre Primarie.

Nebunia de la Teatru continua. Actorii sunt in continuare nemultumiti de modalitatea de conducere a institutiei si de comportamentul adoptat de directori in urma scandalului izbucnit dupa Gala Star.

Mai exact, actorii nu au renuntat la ideea ca cei doi directori ai Teatrului Bacovia, Adrian Gazdaru si Gabriel Dutu, ar trebui sa isi dea demisia pentru managementul defectuos al fondurilor alocate pentru Gala.

Cei doi insa, se considera nevinovati. In plus, acestia doresc sa intre in posesia referendumului inaintat de actori catre Primaria Bacau in care este precizat ca banii au fost cheltuiti in mod necorespunzator.

Desi directorii se arata foarte nemultumiti de revolta actorilor, care nu fac decat sa le denigreze imaginea, se pare ca referatul a devenit ca un diamant pe care nu il pot obtine. Motiv pentru care tot conflictul ramane…in aer si lasa loc de interpretari.

„Toti asteapta ca in Teatrul Bacovia sa se intample minuni, a afirmat Adrian Gazdaru, directul Teatrului. Nu se poate! Orice am face actorii sunt in continuare nemultumiti. Eu pot lua nici o decizie pana cand nu voi intra in posesia acelui referat sa vad de ce ma acuza colegii mei. Orice ar fi insa, eu nu imi dau demisia, pentru ca am facut nimic pentru care sa mi se ceara acest lucru”.

Actorul Viorel Baltag, sustine ca „Adrian Gazdaru continua sa se ascunda dupa degete. {i asta pentru ca ii este greu sa infrunte realitatea. El crede ca dupa ce a citit doua – trei pagini de contabilitate este cel mai tare manager. Nu mai suportam situatia tensionata care este in teatru. Suntem o mana de actori care traim aici de atatia ani, iar in ultima perioada pot afirma ca nu am mai facut nimic, nu am mai primit nici macar un rol”.

Aceste cuvinte sunt rostite si de ceilalti actori care sunt de parere ca Gala Star s-a dovedit a fi un eveniment ce a inghitit foarte multi bani si nu a avut nici un efect. Cu toate ca acuzele curg din toate partile, directorii teatrului isi continua linistiti „programul stabilit pentru teatru”, dupa cum a afirmat chiar Adrian Gazdaru.

Alina RATA

Adauga un comentariu

*