Sex in grup made in Bacau

Li se spune swingers. Barbati si femei care au ales sa rupa traditia sexului in doi. In general sunt tineri, 25-30 de ani, cu o situatie materiala buna. De multe ori casatoriti. Cuplurile cauta un al treilea partener sau un alt cuplu. Al treilea partener este, in majoritatea cazurilor, o femeie solicitata atat de barbatul din cuplu cat si de partenera acestuia, bisexuala. Moda se extinde in Bacau…

Astfel de anunturi au in ceput sa devina o obisnuinta pe site-urile de matrimoniale sau prietenii de pe netul romanesc. Sexul in trei-patru sau cu mai multi parteneri deodata este tot mai cautat. Inclusiv in Bacau. Fiind situat in Moldova, zona prin definitie traditionalista, Bacaul a inceput sa se schimbe. Iar o astfel de schimbare se vede si in ceea ce priveste abordarea problemelor sexuale.

Din curiozitate

„La inceput a fost curiozitatea” – marturiseste un barbat pe care-l vom numi, pentru a-i proteja identitatea, Mihai, 35 de ani, om de afaceri, casatorit. Mihai are o amanta de 26 de ani cu care a fost intr-o calatorie de afaceri la Timisoara. „Acolo cunosteam un partener de afaceri, fost coleg de facultate. El m-a introdus in aceasta lume”.

Prima experienta a fost destul de bizara – spune Mihai. „Eram trei cupluri si dupa cateva sticle de palinca mi s-a propus sa facem schimb de partenere. Am intrebat-o pe prietena mea daca e de acord si, surprinzator, nu a zis nu”.

Ceea ce Mihai nu a spus din prima a fost ca unul dintre cupluri era un cuplu de lesbiene.
„Dupa ce ne-am intors incercam sa digeram intamplarea. O surpriza si mai mare am avut cand prietena mea (amanta – n.n.) a spus ca i-ar place sa repete figura. Cu o femeie”.

Orgia nu a iesit cum trebuia

Adrian (tot un nume de convenienta), 40 de ani, a descoperit un site internet. „Am inebunit cand am vazut ce faceau aia” – povesteste el. „Erau 30 claie peste gramada, unii aratau mai bine altii nu, si parea ca se distrau de minune”.

Adrian nu e casatorit si a fost mai dificil sa fie acceptat intr-un grup. „Am dat anunturi pe site-urile de profil. Insa pana nu am spus ca am o prietena dispusa sa participe la intalniri nu m-a contactat nimeni”.

Acum Adrian si Mihai participa regulat la intrunirile „clubului” lor, in total sase cupluri. „Mergem in week-end-uri la munte la cate o cabana si ne distram”. In general se practica sexul cu unul sau doi parteneri, in camere separate.

„O orgie a fost o data, da’ a fost cam nasol si nu ne grabim sa repetam figura” spune Adrian. „Nasol in sensul ca nu ne-am coordonat cum trebuie si nu a fost prea placut”.

„M-a surprins ca multe femei au tendinte bisexuale”

Claudia, 27 de ani, cadru didactic, a facut cunostinta cu lumea swinger-ilor indemnata de o prietena. Povestea ei este putin mai complicata.

„In liceu am descoperit ca ma simteam atrasa de fete” – povesteste ea. „Nu am gasit nici o explicatie, am avut prieteni dar simteam ca ceva nu e in regula”.

Intr-un tarziu ea a ajuns la concluzia ca are tendinte homosexuale. A acceptat sa incerce o experienta cu o alta femeie. „O prietena m-a invitat la o petrecere. Era ziua cuiva, am fost intr-un apartament, am baut, iar spre dimineata, cand s-a spart cheful, am acceptat sa dorm la acea familie cu persoana care ma invitase”.

Nu s-a intamplat nimic deosebit, in afara de cateva mangaieri. „Mi-a placut si am decis sa ne mai intalnim la mine. Apoi m-a introdus intr-un cerc de cunostinte care practicau sexul cu mai multi parteneri”. Claudia avea sa afle ca nu era lesbiana ci bisexuala.

„M-a surprins ca multe femei au tendinte bisexuale; in grupul nostru mi s-a intamplat sa fiu solicitata de femei care se considerau heterosexuale, dar au dorit sa incerce o experienta homosexuala. Unele au renuntat dupa prima incercare, dar altele inca mai incearca”.

Octavian MANDRILA

Alina, 30 de ani, bisexuala, ochi albasti, parul blond, vrea sa cunoasca culmile placerii

Cristina, lesbiana, 23 de ani: „Tot ceea ce vreau este sa fie curatenie, discretie respect, bun simt…nu doresc sa vorbesccu tipi singuri. Doresc sa cunosc cupluri dragute cu fete bisexuale”

Carmen si Marius: 27 de ani: „Cuplu tanar, casatorit, cautam barbat varsta 18-23 ani (cu posibilitate de deplasare) pentru prietenie si sex”.

Tipuri de swinging

Soft swinging
Cuplurile fac sex in aceeasi incapere si se privesc reciproc. Poate sa includa si preludiu cu partenerii incrucisati, uneori chiar sex oral, insa niciodata penetrare.

Closed swinging
Partenerii se schimba, insa fac sex in incaperi separate. Acest tip de swinging este pentru experiente mai intime, unde partenerii se pot simti mai liberi fara a se simti urmariti.

Open swinging
Partenerii se schimba si fac sex in aceeasi incapere. Asta include desfasurarea unor orgii.

Reguli si eticheta pentru swinging

# Regula nr.1
„Nu” inseamna „Nu” – Daca nu poti respecta dorinta altor persoane, sau n-o poti pronunta pe a ta, atunci viata de swinger NU este pentru tine! A zice „Nu” nu este o insulta.

# Stabilirea unor reguli
Multe cupluri isi stabilesc reguli, astfel incat fiecare partener sa poata intelege ce este acceptabil si ce nu. Regula poate insemna orice de la „fara oral” pana la „fara durere”.

# Conversatia
Nu toate partile se indreapta direct spre pat. Majoritatea prefera intai sa se cunoasca intre ei putin.

# Mainile
Fii atent la mainile tale! Nu-ti lasa mainile slobode. Nu te grabi sa pui mana pe alti oameni, pe sanii sau pe fundul lor, nu le ridica fusta. Comportandu-te astfel vei fi considerat prost manierat, ceea ce nu va fi in avantajul tau.

# Insistenta
Nu fi niciodata prea insistent! Lasa cuplurile sa procedeze dupa cum sunt ele obisnuite. Daca esti interesat de cineva, ajunge doar sa-i comunici. Poti sa-i intrebi daca ar avea chef sa va intalniti. Dar sa nu faci greseala de a-i intreba din 5 in 5 minute. (www.swingingclub.ro)

Definitii

Websters:
# „swinger” – „persoana care se angajeaza in sex liber”

American Heritage:
# „swinger” – „persoana care se angajeaza liber si fara inhibitii in activitatea sexuala”
# „swinging” – „obisnuinta de a schimba partenerii sexuali”

Originea swinging-ului

Swinging-ul isi are originile in practicile unui grup de elita de piloti pe avioanele de vanatoare ale Fortelor Aeriene Americane in timpul celui de-al doilea razboi mondial si al razboiului din Coreea.

Rata mare a mortalitatii a dus la acceptarea relatiilor intre sotiile unor piloti si alti piloti. Prima relatare a presei despre acest fenomen are loc dupa terminarea razboiului din Coreea, in 1957, fenomenul fiind denumit „wife-swapping”.

Desi relatat ca fiind ceva negativ, publicul a fost receptiv la idee si, astfel, in 1960 existau peste 20 de reviste in SUA care aveau sectiuni pentru swinging.

Comentarii

  1. Oamneii in ziua de azi cauta doar placerile mercantile fara a sta sa mediteze la faptul ca sunt alte placer, tot la nivel spiritual, senzorial ce le depasesc pe celelalte de mii de ori. Aceasta este iubirea fata de Dumnezeu si aproapele, una sfanta ce aduce in suflet numai bucuria si fericirea ce se imprima pentru vesnicie.

  2. de departe a zis:

    lumea sa stricat rau de tot nu mai au oameni pic de credinta in CREATORsi totul incepe venit si copiat din”LUMEA LIBERA”unde poti face orice si nu deranjeaza pe nimeni Ma intreb:oare si presedinti tarilor fac siei sexin grup?RUSINE CELOR CE PRACTICA ACESTE URICUNI nu se pot numi oameni .dar,dracu este stapinul lor.

  3. robotel a zis:

    Mai oamenilor, daca voi sunteti frustrati si introvertiti stati in patratica voastra, lumea se schimba in jurul vostru, vaindoctrinat religia atat de mult? Daca asa oamenii simt placere care-i problema? Sau e pacat sa te simti bine ??!

Adauga un comentariu

*