Parteneriat între judeţul Bacău şi Delegaţia Comisiei Europene din Romania

Prefectul Gabriel Berca şi Dragoş Benea, preşedintele Consiliului Judeţean Bacău, au semnat în cursul zilei de joi protocoalele de parteneriat în domeniul comunicării pe teme europene cu Delegaţia Comisiei Europene în ţara noastră.

„Protocoalele au la bază strategia de comunicare a informaÅ£iei europene pentru anul 2006, strategie elaborată sub coordonarea InstituÅ£iei Prefectului. Strategia cuprinde toate acÅ£iunile de informare ÅŸi formare pe teme europene, de la protecÅ£ia consumatorului, la egalitatea de ÅŸanse ÅŸi de la protecÅ£ia mediului la IMM-uri”, ne-a declarat Ramona Chiriac, purtător de cuvânt la Prefectura Bacău.

Acest document se doreşte a fi un instrument de lucru util atât pentru funcţionarii din instituţiile publice, dar mai ales cetăţenii dornici să afle cât mai multe despre legislaţia europeană. De altfel, Prefectura este pionul principal, iar prefectul Gabriel Berca are ca atribuţie de la Guvern, implementarea normelor europene şi popularizarea lor în judeţ. Gazda ceremoniei a fost Jonathan Scheele, şeful Delegaţiei Comisiei Europene în România.

Adauga un comentariu

*