Dumitru Sechelariu: „Arbitreaza dupa cum li se canta”!

Suparat pe arbitrii meciului din Giulesti, Dumitru Sechelariu spune ca, din pacate, in Romania mai sunt cavaleri ai fluierului care vin cu lectia foarte bine invatata. Sechelariu nu se sfieste sa spuna ca in fotbalul romanesc mai sunt meciuri trucate, chiar daca multi se ascund sa spuna acest lucru in fata.

Sechelariu este convins ca in aceste „gainarii” sunt implicati si cavalerii fluierului. „Arbitreaza dupa cum li se canta. Arbitrajul tedentios se vede de la o posta. La Rapid in ultimele 30 de minute s-a arbitrat ca la Divizia D.

S-au inventat lovituri libere din preajma careului. Pana la urma am pierdut din doua greseli personale. Si nu e pentru prima data. Arbitrii ne-au luat si ei vreo 12 puncte, si asa o sa retrogradam. Granzii au inventat blaturile, pentru ca ei au cei mai multi bani. Nu poti sa controlezi mare lucru daca nu ai bani.

Banii inseamna putere. Nu-i ai, te dai la o parte. Cele mai multe aranjamente se faceau pe vremea comunismului. Acum, sunt din ce in ce mai putine, dar nu au disparut in toatalitate. E greu sa tai rana de la radacina. Eu am respectat momentul zero in fotbalul romanesc pentru ca eu am fost acela care l-am impus. Uitati-va la Divizia B sa vedeti cate reciprocitati sunt ”, a subliniat Sechelariu.

Actualul presedinte de onoare al lui FCM Bacau spune ca a cheltuit cu aceasta echipa mai mult de zece milioane de dolari in cei 14 ani de cand se afla la conducerea aceseia.

„In primul an am bagat 225.000 de dolari, in cel de-al doilea sezon am investit 500.000 de dolari, suma crescand de la an al an. Cred ca am cheltuit la Bacau peste zece milioane de dolari. Am dat multi bani si pentru juniori si nu ma plang. Au aparut multi jucatori de valoare. Steaua de acum este formata pe pe scheletul Bacaului. Echipa din Ghencea mai are putin si va juca finala cupei UEFA. Este o satisfactie imensa. Nu am investit degeaba. Nu am putut sa fac nimic cu Bacaul, dar Steaua mi-a dat ceea ce doream eu in fotbal”, a spus Sechelariu.

Adi ENASOAIE

Marian Tanasa, scos tap ipasitor pentru infrangerea din Giulesti

Atacantul moldovenilor, Marian Tanasa a tratat superficial faza din care elevii lui Razvan Lucescu au marcat golul victoriei, in minutul 94 si era sa fie linsat de colegi chiar pe terenul de joc. Aflat imediat in apropierea lui, Sorin Trofin i-a adresat cuvinte mai putin ortodoxe si chiar a fost la un pas de a-l lovi fiind oprit de unii colegi.

In vestiar, dupa meci, injuriile la adresa lui Tanasa nu s-au oprit, acesta avand sanse minime de a mai juca titular in acest sezon. „Ne-am saturat de indolenta lui. Nu avem cum sa scapam cu astfel de jucatori”, au spus o parte dintre jucatorii bacauani, sub protectia anonimatului”. Nici portarul Ciprian Manea nu a scapat usor, el gresind copilareste la primul gol al rapidistilor.

Adauga un comentariu

*