Om de afaceri inecat in Bistrita

Dupa 20 de zile de cautari, cadavrul omului de afaceri Vasile Pavel, managerul firmei Medical Test, a fost gasit miercuri in canalul de fuga de pe ral Bistrita, in dreptul localitatii Letea Veche.

Vasile Pavel, 55 de ani, disparuse din data de 31 martie. El plecase din cartierul Serbanesti cu un taxi care l-a lasat in parcarea Universitatii Bacau, in zona unde este amplasata clinica Medical test, al carui manager era. Ar fi lasat actele si niste bani insa si-a luat – spun cunoscutii, doua telefoane mobile.

Dupa acest episod nimeni nu l-a mai vazut. Familia a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU). ~n mai multe randuri militarii de la ISU, ajutati de scafandri au cautat prin canalul de fuga, fara niciun rezultat. ~n schimb, echipa de cautare a descoperit si a scos la mal cadavrul unei batrane, care se presupune ca s-ar fi inecat in urma cu o luna.

„Imediat s-a realizat si necropsia, ne-a declarat dr. Marcel Badara, medicul sef al Laboratorului de Medicina Legala. Moartea a survenit ca urmare a asfixierii mecanice prin inec. Pe corp nu s-au gasit alte leziuni”. Doctorul Badara spune ca asupra lui Vasile Pavel s-au gasit bani si bijuterii din aur, si ca, in mod sigur, a fost vorba de sinucidere.

Prin oras se zvoneste ca Vasile Pavel ar fi avut datorii de ordinul miliardelor la unii camatari si, neputandu-le plati, ar fi ales sa se sinucida. In orice caz, el nu a fost singurul care s-a imprumutat cu sume mari de bani.

Octavian MANDRILA

Adauga un comentariu

*