Chiar mai credem?

Bacaul joaca in Giulesti. Daca pana acum spuneam ca sunt cu sabia deasupra capului, in acest moment, deja le-au disparut cateva fire de par. “Galben-albastrii” au nevoie de puncte. Cat mai multe puncte. Greu de crezut insa ca meciul in compania Rapidului va ajuta cu ceva.

Sansele de salvare sunt din ce in ce mai mici. Mai bine spus, sunt aproape inexistente. Desigur, e bine sa mai speri, sa crezi pana in ultima clipa ca exista minuni, insa cine mai crede? Popovici a spus-o dupa incredibila umilinta din Copou.

“Nu mai cred in salvare. Pentru echipa, ar fi cel mai bine ca eu sa ma dau la o parte”, a pus in acel moment punctul pe i tehnicianul bacauanilor. Cine l-a auzit insa? Se pare ca nimeni, pentru ca, fara speranta, fara nici o motivatie, bacauanii intra in teren in aceeasi formula, cu aceeasi banca tehnica.

In Giulesti, fotbalistii nostri vor suferi probabil o noua umilinta, fiindu-le folositori rapidistilor pentru a-si aranja un golaveraj frumusel.

Si din nou se va scrie ca Bacaul e cu un pas mai aproape de “matineu”. In realitate, decizia a fost luata cu simt de raspundere in aceasta iarna, cand singurul fotbalist care putea face diferenta, Marius Croitoru, a fost cedat rivalei moldovene FC Vaslui si cand politica returului a fost stabilita clar: nu se va renunta in nici un caz la antrenor.

Adi ENASOAIE

Comentarii

  1. vorbeste cu colegii tai de la prosport sa publice mai multe informatii despre ECHIPA, tehnic, nu prostii cu barfe.
    Cu Muscalinho in principal 🙂

Adauga un comentariu

*