Centrala termica il incurca pe directorul CET

Vasile Dagusanu, director general CET Bacau, societate care asigura furnizarea de agent termic in municipiu, s-a saturat de centrala termica de apartament. Pentru el, „aceasta masinarie” este doar „o mare grija care-i da cel mai mare disconfort”.

„Mi-am instalat centrala de apartament in 2001, fortat de imprejurari, marturiseste Dragusanu. Toti vecinii de pe scara si-au montat centrale si am fost nevoit sa-mi cumpar si eu una. Nu am avut incotro, nu aveam cum sa raman fara caldurica si apa de dus”. Numai ca, de atunci, spune Dragusanu, a avut numai batai de cap.

Revizii, control permanent la presiunea de apa, ventilarea circuitului, cozi infernale pentru a-si plati gazul … Lucruri prea grele pentru cel care acum se ocupa cu asigurarea de agent termic intr-un oras intreg.

De aceea, in cel mai scurt timp, directorul Dragusanu, este hotarat sa revina la sistemul centralizat de incalzire. Asta pentru a nu mai avea batai de cap si mai ales…pentru a-si plati facturile direct la firma pe care o conduce.

Roxana NEAGU

Comentarii

  1. d-le director….lasati vrajeala ca nu mere…suntem satui de sistemul centralizat care iti da apa calda si caldura cum si cand vor ei si te pune sa platesti de intr-o zi ramai si fara casa…

  2. Vraja chioara.Daca nu era director la CET ii convenea asa macar are bunul simt sa faca apel la(DE)serviciile intreprinderii pe care o conduce,ca de…..Cat despre cozile de la plata gazelor este adevarat,asa este,dar salariatii romani de la Romgaz,au inceput sa-i romanizeze si pe nemtii din conducerea EON.Asta se vede de la o posta.In rest domnul director,minte cu nerusinare ca numai probleme a avut cu centrala termica de apartament.Apropo,oare cat or mai fi fiind randamentul cazanelor de la CET Bacau,comparat cu „nenorocita” centrala de apartament pe care domnul director o are.
    Domnule director,lasati-va de vrajeala chioara si ocupati-va de imbunatatirea activitatii intreprinderii pe care o conduceti si faceti in asa fel incat ggcaloria fabricata de dv sa aiba macar 50% din valoarea ggcaloriei unei centrale de apartament.Pana atunci imi mentin afirmatia ca mintiti cu nonsalanta si nerusinare ca mai toti politicienii tarii.Numai bine pt.dv.,nu va salut

Adauga un comentariu

*