Primaria vrea echipa!

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a recunoscut ca Primaria intentioneaza sa preia fraiele echipei de fotbal. La finele actualului campionat, reprezentantii Consiliului Local vor demara oficial tratativele pentru cumpararea pachetului de actiuni al clubului patronat de Dumitru Sechelariu, suma cifrandu-se la 1,5 milioane de euro.

Chiar daca a evitat sa spuna suma pe care administratia locala este dispusa sa o ofere lui Dumitru Sechelariu, Stavarache va supune catre aprobarea Consiliului Local suma de 1,5 milioane de euro. Dumitru Sechelariu nu va da nici un act de la club daca nu i se vor achita 3 milioane de euro.

“Nu s-a stabilit nicio suma. Ce va pot spune este ca la finalul acestui sezon competitional vom face o oferta concreta patronului lui FCM Bacau, Dumitru Sechelariu. In functie de cum vor decurge negocierile vom vedea daca cei din Consiliul Local vor fi de acord cu ceea ce vom anunta la momentul respectiv.

Sunt bani publici si lumea trebuie sa stie cum si pentru ce se cheltuiesc aceste sume, care nu sunt deloc de neglijat”, a spus primarul Romeo Stavarache. De partea cealalta, Dumitru Sechelariu spune ca nu a primit nici un semnal de la nimeni.

“Nu cred ca trebuie sa negociem prin presa cu primaria sau cu oricine altcineva. Nu m-a contactat nimeni, dar cand se va hotari ceva va vom anunta pe toti. Deocamata ne batem pentru a evita retrogradrea, cu toate ca este foarte greu sa mai scapam”, a spus presedintele de onoare al bacauanilor.

Altfel, Romeo Stavarache spune ca la inceputul lunii iunie, primaria se va implica serios in schimbarea la fata a bazei sportive, aceasta urmand sa se prezinte la standarde europene. “Vom investi 1,5 milioane de euro in infrastrucutra. Vom moderniza tribunele stadionului, pista de aletism, vom inlocui si gazonul. Se vor face licitatii in acest sens”, spune Stavarache.

In vara, Trofin se va transfera in campionatul cipriot

In varsta de 29 de ani, mijlocasul la inchidere al moldovenilor, Sorin Trofin, se gandeste sa-si incheie cariera la un club din strainatate. “Nu sunt disperat sa plec, dar mi-ar placea sa-mi inchei cariera la un club din strainatate. Se castiga si mai bine, dar este si o provocare pentru orice jucator profesionist.

Poate voi redeveni coleg cu Apostol sau Raducan”, a subliniat Trofin, care spune ca italianul Franco Baresi i-a influentat in mod pozitiv cariera. “M-a facut sa ma apuc la fotbal. A fost un jucator desavarsit de la care am avut de invatat”, a conchis Trofin.

“Cine nu crede in salvare, sa plece de la echipa!”

Liderul galeriei bacauane, Robert Andries, zis si ”Olandezu”, spune ca unii dintre jucatorii echipei lui Cristi Popovici trateaza meciurile cu superficialitate, aceasta fiind cauza pincipala a situatiei dezastruoase din clasament.

“Suntem suparati pe jucatori pentru ca nu mai cred ca se pot salva de la retrogradare. Cine nu vrea sa joace pentru aceasta echipa, poate sa plece, pentru ca fac si atmosfera proasta in vestiar”, a zis ”Olandezu”.

Daniel David pleaca in Belgia pentru a se opera

In varsta de 22 de ani, capitanul bacauanilor va pleca in aceste zile in Belgia pentru a se opera de hernie de disc. “Vreau sa joc in continuare. Daca nu ma operez acum voi fi obligat sa-mi inchei cariera de jucator la o varsta foarte frageda.

Am dureri mari si nu pot da cel mai bun randament. Sper sa revin cat mai repede pe gazon, iar Bacaul sa scape de retrogradare”, a spus David.

Adauga un comentariu

*