Fotbal, Divizia B: Petrolistii, pe tobogan!

PETROLUL Moinesti – FC Botosani 0 – 1 (0 – 1)

Echipa lui Dan Motei si Giani Florian coboara vertiginos spre subsolul clasamentului si se apropie din ce in ce mai mult de divizia C. Inexplicabila aceasta situatie, mai ales ca se parea ca s-a gasit calea spre performanta. Moinestenmii au jucat din nou slab, au ratat iuncredibil si au parasit terenul de joc invinsi de un adversar care s-a limitat tot meciul sa indeparteze perticolul de la poarta sa si sa apere un gol inscris in primele minute ale intalnirii. Degringolada in care se afla petrolistii a fost ilustrata si de aparitia pe teren a antrenorului secund, Giani Florian, care a alergat mai mult decat mai tinerii sai coechipieri. Mai ramanea sa intre in poarta si Dan Motei pentru ca tacamul sa fie complet. Gazdele au ratat, chiar si in asemenea conbditii, sase, sapte ocazii mari de gol care puteau stabili un alt rezultat final. Asa, tabela a ramas fixata la un mincinos 0 – 1 stabilit de COLBAN, in min. 3. PETROLUL: Ungurasu – L. Muntianu, Dragomirescu, Chiriac, Dobarceanu – Popa (Ciobanu), Jipa (Tismanaru), Toma, Berea (Giani Florian) – Ursu, Vranceanu. Arbitri: Marius Bocaneala (Galati) – Vasile Marinescu (Bucuresti) si Catalin Savu (Galati). Observator FRF: Haralambie Merengiu (Tulcea).
D. MINDIRIGIU

Celelalte rezultate ale etapei
Gloria Buzau – FC Brasov 0 – 0; CALLATIS Mangalia – PRECIZIA Sacele 0 – 1; CETATE Suceava – DACIA UNIREA Braila 5- 0; CEAHLAUL Piatra Neamt – LAMINORUL Roman 2 – 1; PORTUL Constanta – ALTAY Constanta 0 – 0; FOREX Brasov – DUNAREA Galati 2 – 1.
D. MINDIRIGIU

Comentarii

  1. Rezultatul este meritat nu uitati ca pe finalul partidei am avut 2 ocazii imense iar scorul putea fi mult mai mare….Forza FC BOTOSANI

Adauga un comentariu

*